SEGRE

AUTOMOBILISME

Nico Rosberg anuncia que es retira de la Fórmula 1

L’anunci es produeix després de guanyar el seu primer títol de campió

Nico Rosberg anuncia que es retira de la Fórmula 1

Nico Rosberg anuncia que es retira de la Fórmula 1

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El flamant campió de la Fórmula 1, l’alemany Nico Rosberg, ha anunciat avui a Viena de forma inesperada el final de la seua carrera esportiva.

En un comunicat emès a la seua pàgina de la xarxa social Facebook, el corredor de 31 d’anys d’edat, indica que va prendre la decisió dilluns passat, un dia després de proclamar-se campió a la cursa d’Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units)

"Vaig prendre la meua decisió dilluns a la nit. Després de reflexionar durant un dia, les primeres persones a qui els ho vaig dir van ser Vivian (la seua dona) i Georg (Nolte, de l’equip Mercedes), seguit per Toto (Wolf)", assenyala Rosberg en un llarg comunicat.

"Des de fa 25 anys que estic a les curses, el meu somni, l’únic, ha estat convertir-me en campió de Fórmula 1. Mitjançant el dur treball, el dolor, els sacrificis, això ha estat el meu objectiu. I ara ho he aconseguit, he pujat la muntanya, sóc al cim, així que així està bé," explica.

Rosberg es troba a Viena en el marc d’una gala de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), al marc del qual es preveu una roda de premsa a les 17.00 hora local (16.00 GMT).

tracking