SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“M’alegro de la fortalesa mental dels jugadors”

Comenge destaca la defensa del seu equip a la segona meitat || Lloa Nevels i Demétrio

Els jugadors de l’Actel Força Lleida fan la celebració habitual quan aconsegueixen la victòria al Barris Nord.

Els jugadors de l’Actel Força Lleida fan la celebració habitual quan aconsegueixen la victòria al Barris Nord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge va destacar el joc del seu equip, sobretot a la segona meitat, i el poder de reacció quan la situació pintava negra. “M’alegro de la fortalesa mental que han tingut els jugadors per remuntar una situació complicada. Deixar un equip amb tant potencial ofensiu com és el Palma en 72 punts vol dir que alguna cosa hem fet bé”, va indicar.

Pel que fa al partit va dir que va ser “una mica de ratxes”, si bé va reconèixer que “el Palma ha portat la iniciativa durant més minuts, amb un ritme més constant, en atac i en defensa, i més regular. Després, durant la segona part, hem intentat fer una cosa diferent, avançant una mica més les línies, encara que també és veritat que ha desaparegut del partit Fonseca i ells han hagut de jugar amb dos 4 durant molts minuts, cosa que ens ha permès dominar el rebot, que per a nosaltres és clau, i que Garret (Nevels) aparegués, que també és fonamental per a nosaltres. Al final hem portat el partit a un cara o creu que ens ha donat la victòria”, va afegir.

El tècnic lleidatà també va enaltir la tasca de dos dels noms propis d’ahir, Nevels i Demétrio. Quant al primer va comentar que “ha ofert una mostra del que realment és ell i un dels motius pels quals ens vam atrevir a portar-lo de la Lliga EBA, que és que un dia farà 5 de 5 en triples o un 80% d’encert en tirs de camp, perquè té capacitat per fer-ho i talent, però el dia que no ho fa també és important pel seu nivell atlètic i la implicació en el rebot. És una sort tenir un jugador d’aquest nivell”. Pel que fa al brasiler va dir que “ha fet un partit més agressiu en atac i també ha aportat molt a l’equip”.

tracking