SEGRE

ESPORTS

Arriben a Chapecó els cossos dels jugadors morts en accident aeri

Una ciutat de 200.000 habitants del meridional estat de Santa Catarina que continua commocionada després del tràgic accident que va tenir lloc dilluns a la nit a Medellín

Arriben a Chapecó els cossos dels jugadors morts en accident aeri

Arriben a Chapecó els cossos dels jugadors morts en accident aeri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cossos dels jugadors del modest club Chapecoense morts dilluns en un accident aeri a Colòmbia van arribar aquest dissabte a la localitat brasilera de Chapecó, on rebran un multitudinari homenatge.

El primer dels dos avions d’Hèrcules C-130 de les Fuerzas Aéreas Brasileñas (FAB), procedent de Medellín que transportava els fèretres dels futbolistes va aterrar a l’aeroport de Chapecó a les 9.30 hora local (11.30 GMT), després de fer una escala tècnica a Manaus, a la regió amazònica.

El president del Brasil, Michel Temer, l’Ambaixador de Colòmbia, Alejandro Borda, autoritats locals i familiars de les víctimes esperaven els taüts a l’aeroport local de Chapecó, una ciutat de 200.000 habitants del meridional estat de Santa Catarina que continua commocionada després del tràgic accident que va tenir lloc dilluns a la nit a Medellín.

Els brasilers morts en el sinistre són 19 jugadors del Chapecoense, 25 dirigents, personal tècnic i convidats del club, així com 20 periodistes que anaven a cobrir el partit d’anada de la final de la Copa Sud-Americana contra l’Atlètic Nacional, previst per a dimecres a Medellín.

Després d’una cerimònia d’honres a l’aeroport, després començarà el seguici fúnebre fins l’estadi Sorra Condá, on els cossos dels jugadors i membres del club serà vetllats per unes 100.000 persones.

El director de comunicació del club, Andrei Copetti, va informar aquest dissabte que el president brasiler assistirà al vetllatori col·lectiu, malgrat que la informació inicial del palau presidencial de Planalto era que Temer tan sols aniria a l’aeroport.

Des de primera hora del matí centenars d’aficionats es concentren en els afores de l’estadi, malgrat la pluja, per acomiadar-se dels seus ídols al seu fortí.

Des de dimarts, els voltants del Sorra Condá s’han convertit en un memorial improvisat, on amics i veïns col·loquen missatges d’agraïment als jugadors que van portar a aquest humil club de Santa Catarina fins la seua primera final internacional.

tracking