SEGRE

FUTBOL

El Clàssic homenatja el Chapecoense

A milers de quilòmetres, 19.000 persones atapeïen el Arena Condá de Chapecó per homenatjar els morts en la tragèdia de dilluns als voltants de Medellín

El Clàssic homenatja el Chapecoense

El Clàssic homenatja el Chapecoense

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Clàssic del futbol espanyol Barcelona-Reial Madrid no només va ser un duel d’alta volada, un xoc de cuirassats amb bona part dels millors jugadors del món, sinó que també es va convertir en un homenatge emotiu cap a les víctimes de l’accident aeri del Chapecoense.

Mentre a milers de quilòmetres, 19.000 persones atapeïen el Sorra Condá de Chapecó per homenatjar als morts en la tragèdia de dilluns als voltants de Medellín, el Camp Nou no va voler oblidar-se de les víctimes, familiars i amics.

El brasiler Neymar, que va servir a l’uruguaià Luis Suárez el primer gol del partit, va acudir a l’estadi barcelonista amb una samarreta del Chapecoense a l’espatlla i la va mostrar amb orgull i afecte.

El coliseu blaugrana va guardar un emotiu minut de silenci en memòria de les 71 persones que van morir a Colòmbia. Ambdós equips el van guardar entremesclats en el centre del camp per darrere d’una pancarta en la qual es llegia "#FuerzaChapecoense"

Després del partit, un altre dels grans protagonistes, el capità madridista, Sergio Ramos, que va firmar l’1-1 en el minut 90, va assegurar, a través del seu compte oficial a Twitter, que "aquest punt i aquest gol són per a les famílies de @ChapecoenseReal".

tracking