SEGRE

AUTOMOBILISME AUTOCRÒS

Les 4 Hores continuen solidàries i recordaran Francesc Cànovas

La carrera compta amb dos categories de turismes.

La carrera compta amb dos categories de turismes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les 4 Hores de Resistència d’autocròs de Lleida Off Road, la prova que tanca la temporada automobilística a la província, se celebrarà demà amb la participació de 78 pilots enrolats en 26 equips i des d’aquest any portarà afegit el nom de Memorial Francesc Cànovas, en record del que va ser president de l’Escuderia Lleida, entitat organitzadora de la prova.

El president i el vicepresident de l’Escuderia Lleida, Miquel Rosell i Francesc Abella, van destacar que l’atractiu de la prova és que és Open, la qual cosa porta pilots que no són d’autocròs com els de ral·lis a acomiadar l’any competint en el circuit lleidatà.

“Aquest any tornem a tenir un campió de ral·lis i molt experimentat pilot com és l’andorrà Joan Vinyes, que a més pràcticament reapareixerà després d’un accident d’esquí. També hi serà Jesús Molas, que és el que ha guanyat més vegades aquesta prova, set”, va dir Abella.

La prova, que serà un any més solidària amb la Marató de TV3, destinarà tota la seua recaptació a aquesta iniciativa. El pack de cap de setmana costa 10 euros, el d’avui cinc i els que hi vagin demà, deu.

Avui tindran lloc els entrenaments i demà la carrera (de 10.00 a 14.00 hores) amb dos categories: turismes fins a 1.600 cc i des de 1.600 fins a 2.000 cc. Paeria, Diputació i Generalitat donen suport a la carrera.

tracking