SEGRE

Bàsquet

L'Actel Lleida promociona el seu partit amb 'Star Wars'

Primera jornada del campus de Nadal

El Força Lleida promociona el partit amb un vídeo de ‘Star Wars’.

El Força Lleida promociona el partit amb un vídeo de ‘Star Wars’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Actel Força Lleida ha utilitzat la famosa capçalera de Star Wars per promocionar el partit de divendres (21.00) davant el Clavijo al Barris Nord, un vídeo que es va convertir en viral en uns minuts i que fins i tot va rebre resposta per part del club rival a través de Twitter. “L’esquadró taronja comandat per Borja ha aconseguit guanyar la majoria de les batalles dins de la república LEB Or. Divendres buscaran la següent victòria davant d’un atac de la flota imperial CB Clavijo comandada per un antic company i membre seduït pel costat fosc de la força: Lord Gerun (amb referència a l’exjugador de l’Actel Lleida)”, arranca el vídeo. També fa referència a l’actual plantilla utilitzant noms vinculats a la saga cinematogràfica: “Garrett Solo, Han Feliu, Leo Chewei, Obi Wan Fonsi i Luke Sky de Celis”.

Per la seu part, el Clavijo va preguntar a través de Twitter: “Allà serem la Flota Imperial de Lord Gerun divendres. Cabrà l’estrella riojana de la mort a la banqueta o la deixem al pàrquing?”, en una mostra de cordialitat i bon humor entre les dos entitats.

L’Actel Força Lleida jugarà divendres l’últim partit de la primera volta de la fase regular, ja sense opcions de classificació per a la Copa de la Princesa, però a la recerca de l’onzena victòria de la temporada després de sumar dos derrotes consecutives a les pistes d’Araberri i Ourense.

D’altra banda, el Força Lleida va posar en marxa ahir el primer torn del campus de Nadal, amb la participació de 35 nens a les instal·lacions del pavelló Agnès Gregori. La quarta edició del campus compta amb un primer torn que finalitzarà divendres, mentre que el segon començarà el dilluns 2 de gener i acabarà el dia 5. El preu és de cinquanta euros i està dirigit a jugadors nascuts entre el 2002 i el 2012 (tots dos inclosos) i que vulguin perfeccionar la seua tècnica amb la participació de la majoria dels entrenadors de la base de l’entitat.

tracking