SEGRE

DUATLÓ CURSES POPULARS

El Duatló d’Alpicat espera assolir els 370 inscrits

El 22 de gener, dins la Festa de l’Esport

L’organització va presentar ahir l’XI edició del Duatló d’Alpicat, que es disputa el 22 de gener.

L’organització va presentar ahir l’XI edició del Duatló d’Alpicat, que es disputa el 22 de gener.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’onzena edició del Duatló d’Alpicat espera assolir la xifra de 370 inscrits per a una prova que es disputarà el dia 22 de gener dins dels actes de la Festa de l’Esport i que comptarà amb dos recorreguts. D’aquesta manera, la cita manté l’aposta de potenciar el vessant familiar i lúdic de la jornada.

El traçat llarg constarà d’un circuit de 6 quilòmetres de cursa atlètica i 12 de BTT, mentre que el recorregut popular tindrà 1,6 quilòmetres de carrera i 6 de BTT, amb part de traçat urbà i una altra de camins.

El Parc del Graó serà sortida i meta d’una prova que compta amb places limitades, i la inscripció pot fer-se de manera gratuïta fins al 16 de gener a la pàgina web de l’ajuntament d’Alpicat.

Al llarg del cap de setmana del 21 i 22 de gener, coincidint amb la Festa de Sant Sebastià, la Festa de l’Esport estarà plena d’activitats com passejos en poni i un concurs d’obstacles a l’Hípica Champion Horse, un campionat social de tenis al CT Alpicat i partits de futbol de totes les categories, en què destaca el corresponent a la Lliga de Primera Catalana entre l’Alpicat i el Suburenc.

tracking