SEGRE

FUTBOL

Teràpia per al Balaguer després de la mort del seu company Yerai Darias

La psicòloga Vanesa Clemente assistirà avui tècnics i futbolistes de l'equip de la capital de la Noguera || La família de Yerai agraeix el suport rebut

L’església del Sagrat Cor de Balaguer va acollir dilluns el funeral pel jugador del Balaguer.

L’església del Sagrat Cor de Balaguer va acollir dilluns el funeral pel jugador del Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jugadors i tècnics del CF Balaguer tornaran a reunir-se avui, però no serà per entrenar-se, sinó per sotmetre's a una teràpia que els pugui alleujar del cop que ha suposat la mort, en accident de trànsit, del seu company Yerai Darias.

El club ha suspès tota l'activitat prevista per a aquests dies, però el cos tècnic i la plantilla seran atesos per una psicòloga, Vanesa Clemente, per ajudar-los en un moment tan dur. A les 19.30 es reunirà amb els integrants del cos tècnic, mentre que a les 20.00 ho farà amb els components de la plantilla.

La família de Yerai va fer pública ahir una carta d'agraïment per les mostres d'afecte i solidaritat rebudes en les últimes hores. En aquesta carta, la família recorda la passió que Yerai sentia pel futbol i que el club era la seua segona casa.

El Balaguer no tornarà a entrenar-se fins a la setmana que ve i el partit que havien de disputar aquest cap de setmana ha estat ajornat.

L'equip de Jordi Cortés havia d'enfrontar-se al Lleida B però els dos clubs, els colors dels quals va defensar Yerai, es van posar ràpidament d'acord per ajornar el partit, la qual cosa va acceptar immediatament la Federació Catalana de Futbol. Ara s'haurà de fixar una altra data, que podria ser la del proper 24 de febrer.

CARTA D'AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA DARIAS RODRÍGUEZ S'ha acabat el partit. L'àrbitre ara sí que ha xiulat el final. I tu, Yerai, has marxat, sí. Però hi ets. Hi ets i seràs per sempre en el nostre record. Nosaltres, els pares, germà i tota la seva família, només us podem dir gràcies. Gràcies per acompanyar-nos en aquests moments tan durs. Gràcies per la vostra estima i el vostre suport. Gràcies per tantes i tantes mostres d'afecte rebudes. Gràcies als amics, gràcies al món del futbol (la seva vida, la seva passió), per estar tan a prop d'ell i de nosaltres en aquesta situació que mai ens hauríem pogut imaginar de viure en primera persona. En especial, al Club de Futbol Balaguer i a tots els seus integrants: era la seva segona casa. Gràcies a totes les entitats, esplais, associacions que el vàreu conèixer i malauradament el vàreu venir a acomiadar. Gràcies als veïns de la ciutat per estar al nostre costat. Gràcies, gràcies i mil gràcies. El Yerai ha marxat, sí, però humilment, tal com era ell. Només us volem demanar que el recordeu, si us plau, i així el seu record farà que sigui per sempre amb tots nosaltres. Gràcies. DEP fill.

tracking