SEGRE

FUTBOL

El Cervera descarta mesures contra el jugador que va agredir un àrbitre

Acatarà la dura sanció que li imposi el comitè per agredir un àrbitre

El camp del Vilanova de la Barca on es va disputar el partit en el qual va ser agredit l’àrbitre.

El camp del Vilanova de la Barca on es va disputar el partit en el qual va ser agredit l’àrbitre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva de la Unió Esportiva Cervera va acordar ahir no prendre cap mesura contra el jugador del juvenil B P.P.F., i es limitarà a acatar la dura sanció que li imposi el subcomitè de competició de la delegació territorial de futbol per haver agredit l’àrbitre Jordi Bellver Isern, que pateix fractura nasal, al partit de dissabte passat davant l’Escola de la Noguera a Vilanova de la Barca. També el club de la Segarra, que en cap moment ha contactat amb la federació, serà previsiblement sancionat amb una multa.

El president, Ramon Bernaus, va explicar que, paral·lelament, “el club posarà a disposició de l’esportista l’atenció de metges i psicòlegs, perquè superi la difícil situació per la qual està passant”. Bernaus es va mostrar ahir convençut que hi va haver una provocació prèvia per part de l’àrbitre, que veuria com a resposta l’actuació no justificable del jugador.

El club no li imposarà sanció. De fet, el jugador ja ha deixat d’entrenar-se i, segons Bernaus, “estarem al seu costat donant-li suport per recuperar-lo per a la plantilla”. El president va recordar que es tracta d’un esportista que mai abans havia causat cap tipus d’incident.

El jugador també va trencar la porta dels vestidors P.P.F., que després de clavar un cop de puny a l’àrbitre se’n va anar immediatament a canviar de roba, va causar desperfectes a la porta del vestidor del camp de Vilanova de la Barca amb una puntada de peu. Així ho va fer constar l’Escola de la Noguera, com ahir reflectia el subcomitè que, tal com estava previst, va obrir expedient i no donarà a conèixer la sanció almenys fins a la setmana que ve.

tracking