SEGRE

TENIS BASE

El CT Urgell, triat escenari del Català de categoria sub-15

A finals de juliol, amb dos jugadors del club

Lladonosa, a l’esquerra, serà una de les lleidatanes al torneig.

Lladonosa, a l’esquerra, serà una de les lleidatanes al torneig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CT Urgell organitzarà al juliol el Campionat de Catalunya de tenis en categoria sub-15, després que la Federació Catalana de Tennis (FCT) atengués favorablement la petició del club per ser l’escenari d’aquesta competició.

Aquest torneig, que reunirà els millors jugadors catalans sub-15, es disputarà del 24 al 30 de juliol i comptarà amb quadres individuals i de dobles. Per part del CT Urgell ja tenen assegurada la participació Raúl Galiano i Gemma Lladonosa, a l’espera que un altre jugador pugui rebre una wild card per al torneig. Galiano és actualment el número 913 al rànquing estatal absolut, i Lladonosa està classificada al lloc 633 en categoria femenina.

Raúl Galiano i Gemma Lladonosa ja tenen assegurada la seua presència al campionat

Des de l’àrea tècnica del club es va mostrar la satisfacció per la predisposició de l’entitat de seguir apostant per l’organització de campionats de nivell dins de les categories de base, que faciliten al CT Urgell un altaveu mediàtic, a banda de permetre que joves jugadors de Lleida puguin competir davant del seu públic i dels millors tenistes de Catalunya, com serà en el cas del campionat que allotjarà al juliol.

En aquesta mateixa línia de treball del club s’emmarquen altres competicions de nivell que tindran com a escenari l’entitat lleidatana al llarg d’aquest 2017. És el cas de noves edicions del Torneig Albert Costa i de l’Open Internacional de tenis en cadira de rodes, unes competicions amb les quals el CT Urgell ha demostrat la seua àmplia experiència i capacitat organitzatives, així com el Mutua Madrid Open de categoria sub-16, en el qual el club lleidatà es va estrenar com a seu l’octubre de l’any passat i que, probablement, repetirà durant aquesta temporada.

tracking