SEGRE

CICLISME VUELTA A ESPANYA

La Vuelta torna a Lleida

Les carreteres de la Cerdanya, Alt Urgell i Urgell seran part del recorregut de les etapes del 21 i 22 d’agost || La ciutat francesa de Nimes, sortida de la ronda

La Vuelta torna a Lleida

La Vuelta torna a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les carreteres de Lleida seran protagonistes de l’inici de la Vuelta a Espanya 2017, ja que la Cerdanya, Alt Urgell i Urgell seran part del recorregut de la tercera i quarta etapa, previstes per al 21 i 22 d’agost.

Nimes serà, per primera vegada, punt de partida de la ronda ciclista, la segona jornada de la qual finalitzarà a Gruissan, mentre que la tercera sortirà de Conflent del Canigó i entrarà en territori lleidatà a través de la localitat de Bellver de Cerdanya per adreçar-se a la Seu i després a Andorra la Vella, on hi haurà situada la meta. Mentrestant, la quarta etapa de la Vuelta sortirà d’Escaldes-Engordany per recórrer després la Seu, Oliana, Guissona, Cervera i Tàrrega, en direcció a Montblanc i fins a Tarragona, on finalitzarà la jornada.

Interactiu amb les carreteres per on passarà La Vuelta per territori lleidatà

Perfil de l'etapa que passarà per carreteres lleidatanes. Vuelta.com

La Vuelta a Espanya torna així dos anys després a les carreteres lleidatanes, ja que l’any passat no va passar per Catalunya. Aquesta edició de la ronda, amb dos etapes completes en territori francès, segueix fidel al seu segell d’identitat, amb muntanya, finals en alt i al·licients que busquen emoció fins a Madrid, encara que redueix quilòmetres i murs de percentatges excessius. Els favorits al triomf es jugaran el mallot roig al tram final, amb una crono de 42 quilòmetres a Logronyo i els ascensos a Los Machucos i a l’Angliru, que torna després de quatre anys d’absència. Nimes, amb una crono per equips de 14 quilòmetres entorn d’alguns dels monuments de l’època romana que es conserven a la ciutat, serà el punt de partida de la Vuelta 2017, que començarà el 19 d’agost. La Maison Carrée, temple construït el 17 aC, servirà de llançadora per als primers quilòmetres.

tracking