SEGRE

FUTBOL

El Lleida empata en el camp de l’At. Llevant

Encadena tres jornades sense perdre i ha puntuat en cinc dels sis últims partits

El Lleida empata en el camp de l’At. Llevant

El Lleida empata en el camp de l’At. Llevant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha sumat un punt aquesta tarda en empatar 0-0 en el camp de l’At. Llevant, amb la qual cosa en prolonga a tres la ratxa de jornades sense perdre. L’equip de Gustavo Siviero ha aconseguit puntuar en cinc dels sis últims partits i, amb aquest punt, s’assegura continuar fora de les posicions de descens al final de la jornada. No obstant això, continua sense guanyar en un desplaçament i, amb el d’aquesta tarda, són 4 els punts que ha aconseguit lluny del Camp d’Esports.

El Lleida no ha fet un gran partit davant del filial valencià. De fet, ha protagonitzat un joc més aviat avorrit, però en la seua línia de millora, ha aconseguit finalitzar sense encaixar gols. És el quart partit, dels 21 que ha disputat fins ara, en el qual aconsegueix mantenir la seua porta imbatuda.

Per a això ha estat fonamental l’actuació del porter, Álvaro Campos, que s’ha lluït en diverses ocasions, evitant així que l’equip local marqués. L’atac el Lleida no ha tingut moltes ocasions clares, però sí aproximacions que, amb alguna cosa d’encert, li haguessin permès emportar-se la victòria.

El nou fitxatge del Lleida, el davanter Marc Nierga, fitxat divendres passat i que procedeix del Granada B, ha estat en la llista de convocats però no ha debutat amb la samarreta del Lleida.

L’equip de Siviero tornarà a jugar fora de casa la pròxima jornada. Serà també dissabte, el dia 21, en el camp de l’Hospitalet.

tracking