EL MILLOREL PITJOR

El Linyola lliga un bon punt

Els locals van mantenir l’empat inicial malgrat jugar una hora en inferioritat || El Borges continua sent líder amb sis punts d’avantatge sobre els de Joan Balcells, que ocupen la tercera plaça

El Linyola va haver d’adaptar el seu joc a la inferioritat per contenir un bon Borges.

El Linyola i el Borges es van repartir els punts en un partit molt disputat (0-0) i que va oferir un bon espectacle fins a l’expulsió del local Apha, en el minut 23. El públic va entendre que l’àrbitre va ignorar diverses clares faltes comeses sobre el davanter local, però sí que va estimar cada una de les protestes del jugador sol·licitant la senyalització de les faltes, i, amb dos targetes grogues, la segona de les quals en l’esmentat minut 23, va deixar en inferioritat els locals.

El Linyola, que fins a aquell moment havia portat la iniciativa en el joc, va haver d’endarrerir línies i passar a jugar al contraatac davant d’un rival, el Borges, que malgrat la seua bona classificació tampoc va mostrar gaire ambició per emportar-se el partit. Una mostra d’aquest fet va ser que els visitants només van tenir una ocasió per marcar a la primera part. En canvi, el Linyola es va atansar amb més perill a la porteria de Xammar i, primer Barbero al 20 i després Gamero al 30, van topar amb dos bones actuacions del porter del Borges.

Abans del descans del matx, el Linyola va disposar de la millor ocasió del partit, en la qual la pilota es va passejar per la línia de gol del Borges, sense que cap davanter local pogués empènyer-la a gol i, finalment, un defensor del Borges va allunyar el perill.

Ja a la segona meitat, el Linyola va sortir decidit a defensar-se amb ordre i a buscar l’esquena de la defensa rival amb bons contraatacs que propiciessin alguna ocasió per marcar. A causa d’això el conjunt visitant va tenir més espais i van disposar de dos bones ocasions que Caba va poder acabar desbaratant.

També els jugadors locals van comptar amb alguna oportunitat després de robatoris en defensa i llargues passades buscant sorprendre el rival. De totes maneres, les defenses es van imposar als atacs i amb el pas dels minuts les ocasions van desaparèixer i els dos equips van semblar acceptar l’empat com a resultat final.

Així, la distància entre els dos conjunts no varia respecte a jornades anteriors i continuen ocupant les mateixes places a la taula classificatòria. El Borges manté el liderat amb un punt d’avantatge sobre el Solsona, que va guanyar l’EGG Agramunt, i el Linyola continua tercer a 6 punts dels de les Garrigues i a 5 del Solsona.

La pròxima jornada el Linyola rebrà l’Artesa de Segre, i el Borges visitarà l’Organyà.