SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Siviero vol jugadors de banda i demana que surti Martí

Veu un partit “tens i complicat” a l’Hospitalet i Nierga apunta a titular

Nierga, al centre, que no va jugar dissabte passat al camp del Llevant B, apunta demà a titular.

Nierga, al centre, que no va jugar dissabte passat al camp del Llevant B, apunta demà a titular.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic del Lleida Esportiu, Gustavo Siviero, va dir ahir que la seua prioritat a l’hora de reforçar-se en aquest mercat hivernal són jugadors de banda, a l’assegurar que està ben cobert l’equip en altres demarcacions com la de central i va recomanar al davanter Guillem Martí que es busqui una sortida perquè no compta amb ell.

“Estem oberts al que sorgeixi al mercat, però he demanat al club gent a les dos bandes. No he demanat cap defensa, malgrat la sortida de Turu Flores, perquè crec que les necessitats de l’equip són d’altres. Tenim prou elements amb l’aparició de Noel, amb Max que sempre ho ha fet bé, Andriu, o Valiente i Quintillà que poden fer en un determinat moment de centrals. Això no em preocupa. Sí en altres posicions com jugadors en banda que ens donin una miqueta més de profunditat”, va explicar el tècnic argentí. L’extrem Titi, que havia rescindit contracte amb el Múrcia, podia ser una de les opcions, però des del club lleidatà es va descartar l’interès per aquest futbolista. Tampoc no vindrà el davanter canari José Artiles, que el Las Palmas ha cedit al Cartagena. D’altra banda, l’exblau Raúl Fuster va fitxar pel Llagostera.

Siviero va continuar la compareixença davant els mitjans i va admetre que Guillem Martí no entra en els seus plans. “El Guillem ho sap. Incorporarem gent en atac, ja ho hem fet i ell està en un procés de resoldre la seua situació amb el club. Com més aviat es resolgui, millor per a tothom.”

Sobre el partit de demà a l’Hospitalet (17.00, Esport3), Siviero va dir que el nou reforç Marc Nierga “té bastantes opcions” de ser titular i va afirmar que “ens donarà molt” per la seua polivalència a tot el front d’atac.

Del partit, el de Laguna Paiva va comentar que “l’Hospitalet es comporta a casa com un equip constant i agressiu en el seu joc. Serà un partit tens, competit, tot un repte, i volem continuar amb la ratxa (fa tres jornades que no perden)”. D’altra banda, el Lleida rebrà el Prat el dissabte dia 28 a les 18.00 hores.

tracking