VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

Triomf amb un rival directe

Lanuit Balàfia s’exhibeix en el tercer i quart períodes per derrotar l’Olot, al qual ja supera a la taula || Els lleidatans se situen a la zona tranquil·la

El bloqueig dels lleidatans va resultar decisiu ahir.

Lanuit Balàfia va aconseguir ahir una important victòria sobre un rival directe com el CV Olot (3-1) que li permet distanciar-se de les posicions de descens i començar a mirar més amunt. Els lleidatans, que tampoc van poder comptar amb els lesionats Jordi Garcia i Héctor Miarnau, van forjar el triomf en el tercer i quart períodes, en els quals van superar el rival en totes les facetes per sentenciar la cinquena victòria de la temporada, que li permet situar-se al davant del conjunt olotí a la taula classificatòria. A diferència d’altres partits, els jugadors que dirigeix Jordi Martínez van sortir amb la intensitat adequada i això els va portar, gràcies també a una bona recepció, a anotar-se un primer parcial ajustat (25-23). Encara que els lleidatans van sucumbir en el segon, en el qual l’Olot va consolidar el domini en el servei (18-25), van reaccionar en el tercer. Van aconseguir frenar els dos atacants més perillosos del rival amb un gran bloqueig i amb tres punts consecutius es van situar 20-14, que ja va ser insalvable. A la quarta mànega, els locals no van cedir en el seu afany i van passar per sobre del rival. Un parcial de sortida d’11-3 va acabar per trencar el matx i segellar una victòria que dóna molta tranquil·litat i gairebé assegura la permanència.