SEGRE

ESQUÍ DE FONS COMPETICIÓ

CENA, CEFUC i Bellver dominen la Marxa Pirineu

Van participar-hi 170 esquiadors

Dos dels participants, durant la competició.

Dos dels participants, durant la competició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vint-i-cinquena edició de la Marxa Pirineu, l’única prova espanyola d’aquestes característiques que es disputa entre dos estacions, amb sortida des de Lles i arribada a Aransa, es va disputar ahir amb la participació de 170 esquiadors i sota domini lleidatà. En la distància llarga de 25 quilòmetres, que per primera vegada s’han pogut disputar completa gràcies a les últimes nevades, la victòria masculina se la va emportar Sergi Brau, del CENA de Tuixent, seguit del seu company de club Xavi Cadena, mentre que Jeremie George, de Puigcerdà, va completar el podi. En dones es va imposar Martina Carmona, del CEFUC de la Seu d’Urgell, davant de la independent Merche Bonastre i Maripaz Sánchez, del Sabika.

En els 14 quilòmetres, doblet de la CE Bellver en dones, amb Eva de la Hera i Martina Sellés, primera i segona, respectivament, mentre que Mireia Valera va ser tercera. En nois, Joan Carles Sánchez, del CENA, va guanyar davant de l’independent Nil Gili i de Bernat Gabarró, del CEFUC.

L’organització va atorgar un premi especial al lleidatà Pol Makuri, que participa amb una minusvalidesa en competicions internacionals. També hi va haver una classificació familiar que va guanyar Miquel-Folch al davant de Ruiz-Giralt.

Dos dels participants, durant la competició.

Dos dels participants, durant la competició.

tracking