SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

L’Atlètic Segre convoca eleccions i es renovarà

Es preveu una macrojunta de consens amb 31 membres, inclosos els 10 actuals

Una vista general de la reunió ahir a la nit a l’Atlètic Segre per crear una junta àmplia i renovada.

Una vista general de la reunió ahir a la nit a l’Atlètic Segre per crear una junta àmplia i renovada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Atlètic Segre, encara de dol per la mort del seu president Ramon Farrús el passat 31 de desembre als 68 anys després de llarga malaltia, convocarà avui eleccions i emprendrà una important renovació de la junta directiva. Si no sorgís cap candidatura alternativa, al club se n’ha pactat una de consens, formada per una macrojunta de 31 membres, comptant els deu actuals, i encapçalada pel vicepresident Josep Antoni Subirà, que estaria disposada a assumir el relleu de Farrús, però no més enllà de dos anys per donar temps a fer una transició tranquil·la a la nova directiva renovada i rejovenida.

El club de Cappont, orfe del que havia estat el seu president des de l’any 2003 i el camp del qual porta el seu nom, hauria d’haver convocat eleccions (el mandat de la junta expirava el 31 d’octubre), però van preferir esperar esdeveniments a causa del delicat estat de Ramon Farrús.

Al morir Ramon Farrús, el vicepresident Josep Subirà està disposat a assumir el relleu, però només dos anys

“Teníem uns mesos de marge fins al febrer i volíem que el nostre president, que era una persona molt estimada, ho fos fins al final. Ell estava al club com a directiu des de principis dels anys 80”, va assenyalar Josep Antoni Subirà.

L’actual junta va sondejar entre els pares i mares dels seus jugadors la possibilitat que sorgissin nous directius i, després d’una reunió, han estat vint-i-una les persones que han decidit entrar a formar part de l’organigrama dirigent del club, entre elles dos dones que serien les primeres directives que té el club.

Ahir a la nit va tenir lloc una reunió per convocar eleccions. Si hi hagués més d’una candidatura se celebraran el 4 de març i si només n’hi ha una serà proclamada l’11 de febrer. En aquest últim cas, la macrojunta que es formaria donaria lloc a diverses àrees i comissions de treball.

L’equip aleví del club, un dels 17 lleidatans a la Danone CupLa fase prèvia de la Danone Nations Cup, que es disputarà a Mollerussa aquest diumenge i que va ser presentada dimarts a la capital del Pla d’Urgell, comptarà amb 17 equips lleidatans entre els 24 que hi participaran.

tracking