SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

La Seu tindrà el seu selectiu

L’Espanyola fa marxa enrere i les proves de selecció es faran al canal urgellenc i Pau || Els clubs de Lleida demanen un representant tècnic

Marc Vicente, Francesc Ganyet, Joan Rosell, Román Mangas, Enric Balastegui i Toni Herreros, durant la reunió d’ahir a la seu de la Catalana.

Marc Vicente, Francesc Ganyet, Joan Rosell, Román Mangas, Enric Balastegui i Toni Herreros, durant la reunió d’ahir a la seu de la Catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les proves de selecció per formar els equips estatals absolut, sub-23 i júnior que durant el 2017 disputaran les proves internacionals, mantindran el format dels últims anys, i se’n disputarà una a la Seu d’Urgell, que inicialment havia quedat exclosa (vegeu SEGRE d’ahir), i una altra a Pau, totes dos al maig. Així ho va confirmar el president de la Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román Mangas, després de la reunió que va mantenir ahir mateix a Lleida amb els clubs implicats, Cadí Canoe Kayak i Mig Segre de Ponts; i el president de la Catalana, el lleidatà Joan Ignasi Rosell, entre d’altres, després que aquests denunciessin un tracte desigual cap als palistes de Lleida.

En aquest sentit, Román Mangas va negar que hi hagués tal discriminació, encara que va reconèixer errors en el procés d’elecció dels palistes per a les primeres concentracions de l’any. “El malestar que hi havia era que s’havien celebrat unes concentracions que des de la Federació ja havíem detectat que les llistes i els criteris de selecció no estaven correctament elaborats, i així els ho he comunicat a ells”, va dir.

Pel que fa als selectius, també va negar que hi hagués una decisió ferma perquè totes dos proves es disputessin a Pau.

“En cap moment hem dit que els dos es farien a Pau. Crec que és una informació interessada que s’ha abocat a la resta del món de l’eslàlom que no ha sortit de la Federació. Se’n proposarà una a Pau i una altra a la Seu perquè creiem que és la millor solució.”

Per la seua part, Rosell va valorar positivament la reunió. “Ha entès la nostra preocupació perquè l’objectiu és treballar units pel bé del piragüisme”, va apuntar. Així mateix, els dos clubs li van demanar la creació d’un coordinador tècnic per a l’especialitat d’eslàlom, càrrec per al qual sona amb força Guillérmo Díez-Canedo, exolímpic i extècnic de la selecció de Brasil.

tracking