SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Mikel i Albisua, a punt per jugar

El Lleida aconsegueix les cessions dels dos jugadors del Llorca, que avui ja s’entrenaran i estaran a disposició de Siviero davant del Prat || El pròxim reforç a arribar podria ser un jugador ofensiu

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El defensa Mikel Fernández i el centrecampista Haritz Albisua, tots dos de 24 anys i procedents del Llorca, ja s’entrenaran avui amb el Lleida Esportiu i estaran a disposició del tècnic Gustavo Siviero per al partit de dissabte al Camp d’Esports davant del Prat (18.00). Aquestes dos noves incorporacions, que arriben en qualitat de cedits fins al 30 de juny, s’uneixen al fitxatge del davanter Marc Nierga, però no seran els únics reforços a arribar i, a més, el club anunciarà avui diverses baixes per donar cabuda als nous. Entre els candidats a sortir, a banda de Martí, hi ha Cristian Alfonso, Indiano i Fran Moreno.

El Lleida va comunicar ahir que havia assolit un acord per a les incorporacions com a cedits del defensa central Mikel Fernández i del migcampista defensiu Haritz Albisua. El director esportiu Jordi Esteve en va destacar que “seran dos jugadors d’equip, amb caràcter i entrega, del tall del que han estat sempre les característiques del Lleida”.

Després de Turu Flores i Saballs, podrien sortir, a més de Martí, Cristian Alfonso, Indiano i Moreno

Sobre Mikel Fernández, Esteve va dir: “Destaca per la seua fortalesa en el joc aeri i per la seua velocitat i bona sortida de pilota.” A més, va valorar la seua “polivalència”, ja que pot adaptar-se en diverses posicions.

Jordi Esteve va qualificar Haritz Albisua de centrecampista “molt complet, que es distingeix per donar equilibri i consistència a l’equip davant dels dos centrals. Destaca per la seua envergadura i força física, que li permeten dominar el joc aeri”.

El club no ha donat per tancat el capítol d’incorporacions. El pròxim a arribar seria un jugador d’atac, que jugui per la banda, mentre que continua latent la possible incorporació d’un lateral dret per si, finalment, es concreta la marxa d’Òscar Rubio a la Cultural Lleonesa. Però el Lleida vol una contraprestació econòmica a canvi.

tracking