EL MILLOREL PITJOR

El Borges, un líder sòlid

Derrota el Cervera en un partit que va resoldre amb dos gols de Guitart a la segona part i es manté al capdavant de la taula || Va mostrar bon joc davant d’un rival que va plantar cara en tot moment

Diversos jugadors del Cervera n’envolten un del Borges, en una acció del partit que els dos equips van disputar ahir.

El Borges va demostrar ser un ferm líder i ahir va superar una nova prova de foc per seguir al capdavant de la classificació. Els de la capital de les Garrigues van derrotar per 2-0 el Cervera, en un duel entre equips de la part alta de la taula i que van respondre al paper de favorits oferint un bon partit, amb ocasions per a les dos parts, encara que el duel es va resoldre a la segona meitat amb dos gols firmats per Joel Guitart, que van premiar el bon partit del seu equip. Després de les dinou primeres jornades de la Lliga, el Borges va sumar la seua victòria número 14, ratificant la gran campanya que estan fent, ja que només han perdut un partit.

Els jugadors que entrena Josep Maria Espasa van firmar una bona victòria davant del Cervera, un bon rival que els va costar doblegar, a causa de la seua bona concepció del joc i una gran col·locació sobre el terreny de joc. Els de la Segarra, que van ser l’únic equip que va aconseguir derrotar el Borges en la primera volta del campionat, van demostrar ser un bon equip i merèixer la bona classificació en la qual es troben. Van arribar amb l’objectiu de retallar la distància que els separa de l’equip de les Garrigues, però la derrota d’ahir els deixa a la setena posició, a 15 punts ja del cap i a 14 del Solsona, que ocupa el segon lloc.

Precisament, la derrota soferta a Cervera a la primera volta va suposar una motivació extra per a l’equip local que, a més, es jugava la primera posició, ja que el Solsona, que és segon, també va sumar tres punts a l’imposar-se per 0-2 en la seua visita al camp del Balàfia.

Després dels primers compassos de tempteig els dos conjunts van anar a buscar el partit. Els dos necessitaven la victòria i per això van mantenir una actitud ofensiva en tot moment. Tant el Borges com el Cervera van crear ocasions, amb algun pal inclòs, però sense abandonar les precaucions defensives. Amb el resultat inicial de 0-0 es va arribar al descans.

A la segona meitat el Borges va trobar l’encert que li va faltar a la primera i, al cap de pocs minuts de la represa, Guitart va marcar l’1-0 amb una bona rematada en el minut 51. Amb el gol cap dels dos equips va canviar el plantejament i van continuar buscant la porteria rival. Però qui va acabar marcant de nou va ser l’equip local, una altra vegada amb Joel Guitart de protagonista, que va firmar el 2-0 en el minut 74, que deixava tres punts molt valuosos al caseller local.