SEGRE

HOQUEI ACTIVITATS

Vila-sana, capital del planter de Lleida

L’ajuntament i la Federació Catalana renoven el conveni fins al 2020 || En deu anys hi han passat 400 nens

Federació i responsables de l’ajuntament i del club CP Vila-sana van visitar el pavelló.

Federació i responsables de l’ajuntament i del club CP Vila-sana van visitar el pavelló.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els millors jugadors i jugadores del planter de l’hoquei lleidatà continuaran millorant el seu nivell tècnic a Vila-sana fins al 2020, després que ahir l’ajuntament d’aquesta localitat del Pla d’Urgell i la Federació Catalana de Patinatge renovessin el conveni de col·laboració per prolongar quatre anys més la gestió del Centre de Tecnificació que va començar a funcionar el 2007.

Van assistir a la firma del nou conveni l’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, i el president de la Federació Catalana, Ramon Basiana, a més del delegat a Lleida de la Federació Catalana, Toni Guiu, i el president del CP Vila-sana, Ramon Porta.

Cada any passen pel Centre de Tecnificació quaranta nens i nenes de diferents clubs lleidatans

Guiu va fer un balanç “molt positiu” dels deu anys de treball del Centre de Tecnificació, pel qual ja han passat quatre-cents jugadors i jugadores de les categories alevina i infantil i que té com a responsable tècnic el seleccionador català, Jordi Camps. “El treball de formació que s’ha fet amb els jugadors i jugadores lleidatans en aquest temps s’ha començat a notar. Els membres de l’equip del Llista que es va proclamar campió d’Europa sub-17 han passat per aquí. I, l’any passat, la selecció territorial es va classificar en tercera posició en el Campionat de Catalunya, una cosa que no havia aconseguit mai Lleida. També les jugadores del Vila-sana”, va destacar.

Segons aquest acord, l’ajuntament de Vila-sana cedeix l’ús del pavelló per als entrenaments dels joves de tecnificació i de les seleccions territorials.

Per aquest centre passen una quarantena de nens i nenes cada any i s’hi entrenen dos dies al mes.

tracking