SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ ESPANYOLA

El Borges cau al tercer lloc

El Priego li pren la segona plaça al vèncer-lo de forma contundent a domicili per 0-4 || L’equip de les Garrigues va tenir un dia molt desafortunat

Damien Provost es disposa a servir en el partit que obria la contesa davant d’André Silva.

Damien Provost es disposa a servir en el partit que obria la contesa davant d’André Silva.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DKV Borges Vall va encaixar ahir una severa derrota a casa i la va patir, a més, davant d’un rival directe com el Priego de Còrdova, que va vèncer per un contundent 0-4 i, de passada, va arrabassar la segona plaça als de les Garrigues. Els dos equips estan empatats a la classificació amb 19 punts, 9 victòries, un empat i dos derrotes, però els cordovesos, a banda de guanyar ahir a les Borges, tenen un average millor que els lleidatans, amb 42-17 per 41-21.

El partit ja va començar malament per al DKV Borges en el primer duel individual, quan el francès Damien Provost va sucumbir per un ajustat 2-3 davant d’André Silva. Els parcials van ser de 10-12, 11-9, 4-11, 11-8 i 6-11. Oriol Monzó no va poder tampoc, en el segon partit individual, amb el seu oponent, Michel Martínez. El jugador del Priego es va imposar per 3-1 amb parcials d’11-9, 11-6, 9-11 i 11-6.

En el tercer duel individual li va arribar el torn a Marc Duran, en qui requeia l’esperança de poder escurçar distàncies i intentar la remuntada. Tanmateix, el jugador català va sucumbir per un clar 3-0 davant d’un dels millors jugadors espanyols, Carlos Machado. Els parcials a favor del jugador andalús van ser d’11-3, 11-6 i 11-4.

Finalment, en el que seria el quart partit individual i últim a la fi de l’enfrontament, André Silva es va desfer d’Oriol Monzó per un contundent 3-0. Els parcials per a Silva van ser d’11-5, 11-3 i 11-5.

Tot un seriós revés per al DKV Borges Vall, que ahir no va tenir el seu dia, malgrat que té un potencial com per haver mantingut a ratlla els cordovesos. Els lleidatans només van guanyar tres sets per dotze dels rivals.

Doble visita a terres andaluses del Villart Logístic BalaguerEl Villart Logístic Balaguer afronta aquest cap de setmana un doble enfrontament de Lliga de la Superdivisió femenina i ho fa en terres andaluses.

tracking