SEGRE

ESPORTS D?HIVERN MÚIXING

La Pobla de Cérvoles acull la Copa d’Espanya

Avui tindrà lloc l’entrega de premis

Un participant de la categoria ‘bikejoring’, durant la competició d’ahir.

Un participant de la categoria ‘bikejoring’, durant la competició d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Cérvoles va rebre ahir els 120 participants, de set comunitats diferents, de la Copa d’Espanya de múixing. Aquesta és la tercera carrera de les quatre que componen el campionat i que es decidirà a Burgos d’aquí a dos setmanes. El circuit de 7,1 km començava al Celler Mas Blanch i Jové i s’acabava a l’ajuntament. En la categoria de bikejoring, que consisteix a realitzar el circuit amb bicicleta amb l’ajuda de dos gossos, es van proclamar campions Víctor Carrasco, Francisco Justícia, Pablo Ruiz i Marta Barrufet.

En els trineus, tirats per dos o quatre gossos, els campions van ser José Ramón Mascarón i José Luis Caso. En la categoria de canicròs, que consisteix a fer el circuit a peu amb l’ajuda d’un gos, Óscar Piñeiro, Jesús María Arribas i Mónica Touriño van ser els campions, a banda de Kimetz Etxabe en la categoria Júnior.

Avui, a les nou del matí, es disputarà la segona mànega del campionat en el mateix circuit i se sumarà el temps al que van fer ahir, per decidir els campions. L’entrega de premis tindrà lloc a les 13.30 h al Mas Blanch i Jové.

tracking