EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer, un líder sòlid

Els de la Noguera no van patir en un partit en què van merèixer guanyar més folgadament || Adrià, Galcerán i Sergi, els golejadors d’un equip que continua mostrant-se molt fort a casa

El local Adrià pugna per la pilota amb un contrari al centre del camp.

El Balaguer va retornar al camí de la victòria després de la derrota a Vila-seca, en un partit en què el vent va condicionar el joc dels dos equips i va impedir la precisió necessària en la majoria de les passades. Al final, 3-2 i còmode avantatge amb els seus perseguidors per mantenir un lideratge sòlid.

Els locals, amb el vent a favor al primer temps, van aprofitar un error del porter Josué per avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Galceran (1-0). Cinc minuts abans, Josué havia tret una pilota amb la punta dels dits quan aquesta ja es colava, després d’un xut des del centre del camp.

Cap a la mitja hora de joc, el públic i els jugadors del Balaguer van demanar gol després d’un córner servit per Putxi i que un defensor va treure sobre la línia. Però en la jugada següent el col·legiat sí que va concedir una falta molt protestada a la frontal de l’àrea del Balaguer, que el visitant Marqués va materialitzar a la perfecció per empatar (1-1).

El Balaguer no estava disposat a deixar escapar cap punt i, en el 35, una internada de Genís per la banda va acabar amb una passada sobre el punt de penal que va rematar Asier, Josué va aconseguir refusar, però Adrià, que entrava des de la segona fila, encertava a marcar el 2-1.

En el segon temps, els locals haurien pogut ampliar considerablement el compte golejador amb tres jugades d’Adrià, que no va tenir sort amb l’un contra un davant de Josué. Però en el 65 una altra internada del davanter roig es va acabar amb una passada sobre el lateral Sergi, que l’acompanyava en l’atac, i aquest va aconseguir marcar de xut creuat el tercer per al Balaguer (3-1). A falta de 7 minuts per a la conclusió, Marqués va connectar un potent xut que, ajudat pel vent, i Alfred, que estava una mica avançat, aconseguia retallar diferències en el marcador, per deixar el 3-2 definitiu.

Victòria més clara del Balaguer del que reflecteix el marcador i que permet al líder mantenir el seu avantatge i oblidar la derrota de la setmana passada davant del Vila-seca.

El tècnic del Balaguer es va referir als pròxims compromisos que té el seu equip: “Era important guanyar els tres punts per encarar els dos pròxims partits davant de Rubí i Suburenc, abans del descans de Carnaval.”

L’entrenador va valorar, a més, les opcions de l’equip per a l’ascens: “Si volem ser a dalt, al final passa per sumar sis punts en els dos pròxims partits.”

“Una victòria important davant d’un rival difícil” El tècnic del Balaguer, Jordi Cortés, va valorar molt positivament “una victòria important davant d’un rival difícil. Hem fet una gran primera part, encara que el vent ha condicionat moltes jugades en diversos períodes del partit en què les ràfegues eren molt fortes”.