FUTBOL SALA COMPETICIÓ

El futsal pren Balaguer

El Municipal acull semifinals i finals de les set categories de la Copa Lleida || Títols per a Solsona, Cervera, Comtat d’Urgell, Alcoletge, Maristes i Corbins

L’equip del Cervera-Segarra es va imposar a la final femenina al superar el Tàrrega.

Balaguer es va convertir ahir en la capital del futbol sala lleidatà amb les semifinals i finals de la Copa Lleida en set categories, que van reunir catorze equips al Municipal. En categoria sènior masculina, el campió va ser el Pippo FS Solsona, que competeix a la Divisió d’Honor i que es va imposar per un ajustat 0-2 a un altre dels conjunts lleidatans de la categoria, l’Alpicat. Al seu torn, en el torneig sènior femení, el Cervera-Segarra va aconseguir el títol de campió després de batre a la final el CFS Tàrrega per un clar 4-1. L’equip morat va fer valer la seua condició de favorit, ja que milita a la Divisió d’Honor, mentre que les de l’Urgell ho fan a Primera, encara que són candidates a aconseguir l’ascens aquesta temporada. El torneig juvenil va ser per a l’equip amfitrió de la Copa Lleida, un EFS Balaguer Comtat d’Urgell que es va imposar al FS Solsona Navès per 4-1. En categoria cadet, els guanyadors van ser els representants de l’Alcoletge Club Futbol Sala, que van batre per un ajustat 4-5 l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell, que es va quedar a un pas d’aconseguir el doblet en les competicions de base. En categoria infantil, el campió va ser el Maristes Montserrat de Lleida, que no va tenir problemes per superar el Comtat d’Urgell per un clar 7-1. Els col·legials sí que van aconseguir el doblet a la Copa Lleida, ja que també es van imposar en la categoria alevina. A la final del torneig, el Maristes es va imposar per un ampli 8-1 al Tàrrega, que també va ser subcampió en sènior femení. Finalment, en categoria benjamina, el campió va ser el Corbins, que tampoc va tenir problemes per superar a la final l’FS Almacelles (9-1).