SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Balaguer perd 3 punts per alineació indeguda

Al fer jugar Asier quan estava sancionat davant de la Rapitenca || El club lleidatà recorrerà i segueix líder amb un punt d’avantatge

El jugador del Balaguer Sergi pugna amb un del Rubí pel control de l’esfèrica al centre del camp.

El jugador del Balaguer Sergi pugna amb un del Rubí pel control de l’esfèrica al centre del camp.

Creat:

Actualitzat:

El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol va sancionar ahir el Balaguer amb la pèrdua del seu partit davant de la Rapitenca per 0-3 (en realitat, havien guanyat els de la Noguera per 3-2) i una multa de 250 euros per alineació indeguda a l’haver fet jugar Asier Eizaguirre quan estava sancionat amb un partit de suspensió per acumulació d’amonestacions. Amb la retirada d’aquests tres punts, el líder del grup II de Primera Catalana veu reduït l’avantatge a un sol punt respecte al segon classificat, el Santboià.

El club de la capital de la Noguera, tot just conèixer la sanció, va decidir que recorrerà al·legant que hi va haver bona fe per la seua part.

S’ha de recordar que Asier Eizaguirre va veure la cinquena targeta que donava lloc a l’acumulació d’amonestacions i, per tant, a complir un partit de sanció, el passat 25 de gener, a casa del Lleida B, en un matx que havia estat ajornat en el seu dia per la mort del jugador de l’equip de la Noguera Yerai Darias.

En el partit següent, disputat el 29 de gener a casa del Vila-seca, el tècnic del Balaguer Jordi Cortés, conscient que Asier havia vist la cinquena targeta, ni tan sols el va convocar. Tanmateix, el comitè encara no s’havia reunit entre el partit del Lleida B i el del Vila-seca, al tractar-se el primer d’un partit ajornat. Per tant, oficialment Asier no estava sancionat i hauria d’haver complert el càstig davant de la Rapitenca, que va ser el club que va impugnar. Per això, el comitè va recordar ahir al Balaguer que s’ha de complir la sanció després de la notificació.

D’altra banda, el comitè va sancionar amb tres partits Roger Canadell (EFAC) per protestar de forma ostensible a l’àrbitre. El jugador va ser expulsat davant del Lleida B i l’EFAC va al·legar que no s’havia encarat amb el col·legiat, sinó amb aficionats.

tracking