SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“No m’importaria renovar”

Garrett Nevels reconeix que està molt a gust a l’Actel, però “vull esperar a l’estiu, a veure quines oportunitats se’m presenten” || Assegura que el seu objectiu sempre ha sigut “jugar a l’NBA”

Garrett Nevels s’ha convertit en un referent per als més petits.

Garrett Nevels s’ha convertit en un referent per als més petits.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Garrett Nevels, líder indiscutible de l’Actel Força Lleida, serà l’estiu vinent un dels jugadors més cotitzats del mercat. N’és conscient i per aquesta raó no vol precipitar-se, a pesar de reconèixer que la renovació que li ha presentat el club des de fa setmanes és una opció a tenir molt en compte. “No m’importaria seguir al Lleida. Hi estic molt a gust, amb els companys i els entrenadors. Tots treballen dur i concentrats, i això m’agrada molt. Al final de la temporada, m’asseuré a parlar amb el meu agent per veure quines oportunitats se’m presenten. Per això, ara mateix he de centrar-me al màxim en aquesta temporada i la vinent ja es prepararà a l’estiu”, va apuntar.

Pel que fa a l’oferta que té sobre la taula per dos temporades, amb un augment considerable de la fitxa, Nevels va indicar: “Crec que qualsevol oferta és bona, simplement el fet de sentir-me estimat i valorat ja em genera una bona sensació, però ja veurem què passa.” La campanya passada va ser elegit l’MVP de la Lliga EBA i Borja Comenge va apostar per ell. “Per a mi ha estat una gran oportunitat i estic molt satisfet de ser aquí, perquè suposa un gran salt passar de l’EBA a la LEB Or”, va indicar.

“Qualsevol oferta és bona. Només el fet de sentir-me valorat ja em genera una bona sensació”, va indicar

Nevels, que aquest any complirà 25 anys, no defalleix a l’hora de perseguir el seu gran objectiu, que no és cap altre que jugar a l’NBA. “Aquest ha estat el meu objectiu des que era un nen i segueix sent-ho ara mateix. Sé que ara mateix no estic en aquest camí, però segueixo treballant dur amb la intenció d’aconseguir algun dia el meu objectiu”, va comentar.

Després de la marxa de Luka Rupnik, que fins llavors era el líder de l’equip, Nevels va assumir els galons i ara lidera els apartats de punts, valoració, assistències i recuperacions, a més de ser el tercer en rebots amb els seus 187 centímetres. “M’agradaria tenir un temps de descans entre els partits per veure els enregistraments i revisar què puc millorar. Crec que ara estic aprenent a interpretar els partits força bé, prenent les decisions correctes i seguint els passos necessaris per guanyar. Sens dubte, em sento un dels líders de l’equip, és una cosa a la qual estic acostumat i m’agrada”, va asseverar.

Juampi Sutina no s’entrena per problemes als abductorsLa plantilla de l’Actel Força Lleida va continuar preparant ahir el partit de dissabte que ve a la pista del Prat, i ho va fer amb l’absència de Juampi Sutina. L’escorta argentí va fer un mal gest en l’entrenament de dimarts i, si bé va poder acabar la sessió sense problemes, ahir es va presentar amb problemes als abductors, per la qual cosa Borja Comenge va preferir no forçar-lo i va tenir jornada de descans. Va fer l’escalfament amb els companys i després es va sotmetre a una sessió de fisioteràpia.

tracking