FUTBOL

El Lleida perd 1-0 a Sagunto i pateix dos expulsions

Veu frenada la seua ratxa de set partits sense perdre i Cristian Gómez i Álvaro Campos has vist la vermella directa

El Lleida ha caigut aquesta tarda per 1-0 en el camp de l’At. Saguntí, amb el que ha vist frenada la seua ratxa de set partits sense perdre i, a més, ha vist com eren expulsats amb targeta vermella directa Cristian Gómez, quan estava escalfant a la banda, i al porter Álvaro Campos, per tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea.

L’equip de Gustavo Siviero, que n’havia sumat 17 dels 21 últims en joc i es mantenia invicte en aquest 2017, deixa escapar així l’oportunitat de continuar atansant-se a les posicions capdavanteras de la classificació. El Lleida na ha tingut moltes ocasions, encara que el resultat més just, pels mèrits d'un i l'altre equip, hauria estat un empat. Miki Muñoz, amb un llançament de falta en el minto 35, ha tingut una bona ocasió en la primera part. Al descans s’ha arribat 0-0.

En la segona meitat l’At. Saguntí ha marcat l’1-0 en el minut 66, amb un rematada d’Àlex Felip i poc després Marc Nierga ha tingut l’empat al seu abast, però la seua rematada de cap, en planxa, ha sortit alt per sobre del travesser.

En el minut 71, l’àrbitre ha mostrat la targeta vemella a Cristian Gómez, que estava fent exercicis d’escalfament a la banda, per protestar i, en el minut 89, a Álvaro Campos, per jugar la pilota amb la mà fora de l’àrea "impedint una manifesta ocasió de gol", segons ha redactat el col·legiat a l’acta. El defensa Andriu ha acabat jugant de porter.

Dissabte vinent el Lleida rebrà l’Hèrcules en el Camp d’Esports a les 20.00.