BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes guanya en l’últim sospir en un partit complicat

Una acció del partit d’ahir al Barris Nord.

El Pardinyes va derrotar el Morabanc Andorra B per 71-69 en un partit intens i molt igualat. L’Andorra B es va apropiar del ritme del partit i els lleidatans no s’hi trobaven còmodes. El primer quart va ser igualat (15-15), però cap dels dos equips tenia fluïdesa en el joc. El segon parcial va millorar tant en intensitat com en joc, el Pardinyes va disposar de minuts molt bons però també va tenir moments molt dolents i va acabar perdent en el global del quart (19-20). Després dels dos primers parcials, els locals es van posar les piles i, encara que no acabaven de trobar el seu joc, van ser lleugerament millors (14-11). L’últim parcial va ser el més vistós del partit. El Pardinyes va remuntar una diferència de 6 punts, arribant a posar-se cinc a dalt (71-66). L’Andorra B va aconseguir encistellar un triple, però va fallar en l’última jugada del partit, la qual cosa va permetre la victòria local. Va destacar la tenacitat de l’equip, que no va abaixar els braços en cap moment.