SEGRE

DEPORTES_LUNES

Recorren la roja de Campos

El Lleida presenta un vídeo amb el qual vol demostrar que el porter va tocar la pilota fora de l’àrea amb el cap i no amb les mans || El valencià va complir dissabte el partit 200 a Segona B

Imatge presentada pel Lleida davant del Jutge Únic de Competició.

Imatge presentada pel Lleida davant del Jutge Únic de Competició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida ha decidit presentar un recurs, davant del Jutge Únic de Competició, per la targeta roja que li va ser mostrada dissabte al porter de l’equip, Álvaro Campos. El col·legiat del partit, Juan Antonio Campos Salinas, del Comitè murcià, el va expulsar en el minut 89 per “jugar la pilota amb la mà voluntàriament fora de l’àrea de penal, impedint amb això una manifesta ocasió de gol”, segons va redactar a l’acta.

Campos va explicar després del partit que ell va tocar la pilota amb la cara i no amb les mans i el club, després d’analitzar ahir l’acció, aportarà una prova videogràfica juntament amb les al·legacions, en la qual s’aprecia com la pilota toca el cap de Campos i que aquest aixeca els braços posteriorment, per la mateixa inèrcia de la carrera. L’expulsió suposa que el porter no podrà jugar dissabte davant de l’Hèrcules al Camp d’Esports. El club pretén demostrar que no hi va haver infracció i, per tant, poder alinear-lo davant de l’equip alacantí.

Feia 15 anys des de l’última vegada que un jugador de camp va suplir, per expulsió, el porter

El Lleida també va penjar ahir el vídeo de la jugada en el seu perfil oficial de Twitter, per demostrar que la infracció a què es refereix l’àrbitre a l’acta no es va produir. Álvaro Campos va complir dissabte, a Sagunt, el seu partit número dos-cents a la Segona divisió B.

D’altra banda, feia quinze anys que un jugador de camp del Lleida no ocupava el lloc de porter a causa d’una expulsió. Després de veure la roja Álvaro Campos, va ocupar el seu lloc el defensa Andriu, ja que el Lleida ja havia fet tots els canvis. L’acció es va produir en el minut 89.

El 2002 va ser un altre defensa, Jaume Campabadal, el que es va situar sota els pals després de ser expulsat el porter del Lleida. Per trobar una expulsió del porter del Lleida ens hem de remuntar a la temporada 2014-2015. Pau Torres va ser expulsat i això va propiciar el debut del llavors porter suplent, Mediavilla. Curiosament, el següent rival de l’equip va ser l’Hèrcules, el mateix que visitarà dissabte l’estadi lleidatà. El partit davant de l’equip alacantí es jugarà les 20.00 h.

El Lleida suma cinc victòries consecutives al seu camp, una ratxa que és la tercera millor a casa en totes les temporades que l’equip ha militat en la Segona divisió A.

La visita de l’Hèrcules, aquest dissabte al Camp d’Esports (20.00), obre per al Lleida un periple de vuit jornades en què en la primera volta únicament va sumar cinc punts, la qual cosa el va situar en una greu crisi esportiva. Després d’enfrontar-se a l’Hèrcules, s’enfrontarà successivament amb el Vila-real B, Alcoià, At. Balears, Mallorca B, Cornellà, Gavà i Barcelona B, que visitarà el proper 16 d’abril.

Durant la primera volta de la Lliga, davant de tots aquests rivals, el Lleida únicament va ser capaç de guanyar l’At. Balears, que va derrotar per 1-0 al Camp d’Esports el 30 d’octubre. Va empatar dos d’aquests vuit partits, davant del Vila-real B (1-1 a l’estadi lleidatà) i Mallorca B (0-0, a l’illa balear), mentre que va sumar cinc derrotes davant d’Hèrcules (2-0), Alcoià (3-1), Cornellà (0-2), Gavà (3-1) i Barcelona B (0-2). En total, 5 punts dels 24 en joc.

L’equip de Gustavo Siviero va trencar aquesta pèssima dinàmica empatant 1-1 al camp del Sabadell i derrotant al Camp d’Esports el Llagostera per 2-1, resultat que, en aquell moment, va salvar el cap del tècnic argentí del Lleida, que ja estava qüestionat davant de la falta de resultats.

Aquest periple li arriba ara en una posició tranquil·la, més a prop de la zona alta que fa unes setmanes i lluny dels llocs de descens. De com resolgui aquest repte, dependran les seues opcions d’acabar la fase regular en disposició de lluitar per ficar-se en la lligueta d’ascens.

L’equip baixa a la novena posició amb la derrota soferta a Sagunt  La derrota patida pel Lleida dissabte passat al Nou Camp de Morvedre, davant de l’Atlètic Saguntí, fa que els de Gustavo Siviero perdin un lloc a la classificació, en la qual ara són novens. El Lleida es manté, amb 35 punts, a nou de les posicions de play-off i vuit per sobre de la zona de descens. La derrota permet al seu rival de dissabte, l’Atlètic Saguntí, empatar-lo a punts i superar-lo a la classificació, gràcies a l’average. El Barcelona B, per la seua banda, es manté en el liderat, amb un punt més que l’Alcoià.

Imatge presentada pel Lleida davant del Jutge Únic de Competició.

Imatge presentada pel Lleida davant del Jutge Únic de Competició.

tracking