Victòria que permet seguir mirant amunt

El porter visitant, Porta, refusa una pilota aèria davant de la proximitat d’un jugador rival.

La UE Tàrrega es va imposar (3-1) a un bon Artesa de Segre que va posar en moltes dificultats els de Jordi Oliveres, sobretot a la segona part, quan els visitants van reduir distàncies en el marcador. La primera part va ser de clar domini blaugrana i va acabar amb un avantatge de 2-0 gràcies als gols de Sans, en un gran cop de cap, i d’Alberto, rematant un servei perfecte d’Enríquez. Ja en la segona meitat, el 2-1 d’Ander va portar el desconcert a les files locals i una certa angoixa pel resultat. A falta de quatre minuts per al final, Joni va dissipar els dubtes locals amb un llançament directe que es va colar enganxat al pal rival.