SEGRE

Futbol

Expedienten un àrbitre per 'passota' i per errors a l'acta

En un partit de cadets Jàbac-At. Segre, i podrien suspendre’l d’1 a 4 jornades

L’àrbitre denunciat, badallant i amb les mans a les butxaques.

L’àrbitre denunciat, badallant i amb les mans a les butxaques.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de disciplina arbitral de la Federació Catalana de Futbol ha obert un expedient disciplinari al col·legiat barceloní Vicente Alexandre Muñoz Baquero després de l’escrit de denúncia que va presentar l’Atlètic Segre. El club lleidatà relatava actituds de passotisme i desídia de l’àrbitre, a més de menyspreus, amenaces i errors en la redacció de l’acta del partit disputat el passat dia 12 a Terrassa davant del Jàbac, corresponent al grup 3 de la Preferent cadet que va acabar 2-1 per als egarencs. El comitè de disciplina arbitral considera, arran del que va exposar el club lleidatà i contrastat amb l’equip rival, que la conducta del col·legiat podia tipificar-se com una infracció lleu, la qual cosa suposaria que pot ser suspès sense arbitrar entre una i quatre jornades.

La denúncia de l’Atlètic Segre cap al col·legiat se centra en tres aspectes: tècnic, conducta personal i errors en la redacció de l’acta. En l’apartat tècnic, l’escrit assenyala que “va arbitrar des d’una posició del centre del camp, al costat de la nostra banqueta sense moure’s de l’esmentada posició més que deu metres més a un costat i deu cap a l’altre, a part de passar-se el partit badallant”.

També diu el club de Cappont que mentre el partit estava en joc se’n desentenia o parlava amb la banqueta lleidatana.

Pel que fa a la conducta personal, l’escrit diu que “es va dedicar a provocar jugadors sense motiu”. Una d’aquestes expressions dirigides a aquests jugadors cadets és “penaltaco, xaval, penaltaco joder...”. Quant a l’acta, es denuncia que es va equivocar en els jugadors amonestats i que va posar en el mateix minut dos gols que havien estat marcats cadascun en un període.

Avui pot resoldre’s l’expedient al tècnic del Verdú El subcomitè de competició de la delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol podria resoldre avui l’expedient obert la setmana passada a l’entrenador del Verdú Raül Marín, que l’àrbitre Alaa El Azouzi Harit va acusar d’haver-lo agredit dins del vestidor a la conclusió del partit de Tercera Catalana davant del Bellcairenc el dia 12. El ja extècnic del Verdú, després de ser destituït per aquest incident, s’exposa a una sanció exemplar que podia ser de fins a 25 partits per haver agredit el col·legiat, una cosa que l’entrenador nega. L’incident va arribar la mateixa setmana en què un juvenil del Cervera va rebre una sanció de dos anys de suspensió, la màxima imposada en la història del futbol lleidatà, per haver clavat un cop de puny a l’àrbitre que li va ocasionar fractura nasal.

tracking