El Lleida torna a guanyar (1-0) en l'últim minut

Marc Nierga ha estat aquesta vegada l’heroi davant l’Hèrcules

El Lleida Esportiu ha aconseguit una altra victòria a casa en l’últim sospir, aquesta nit davant de l’Hèrcules, per 1-0 amb un gol en l’últim minut de la prolongació. Si fa dos setmanes l’heroi d’última hora va ser Cristian Alfonso, aquesta vegada ha estat Marc Nierga el que ha marcat quan l’àrbitre estava a punt de xiular el final del partit i just després que l’Hèrcules hagués tingut una ocasió de gol. Ha estat un final de bojos per a un partit molt avorrit, en el qual els trets a porta han brillat per la seua absència fins avançada la segona part.

El Lleida ha afrontat el partit amb la novetat de Mateo a la porteria, en substitució del sancionat Álvaro Campos. Durant tota la primera part, tant ell com el seu homòleg de l’Hèrcules no han hagut d’intervenir, i l’única ocasió de cert perill l’ha tingut el Lleida amb un rematada de desviat de cap del del planter Noel.

La segona part ha començat amb la lesió del local Quintillà,  a qui ha hagut de substituir Arnau. Al Lleida, Javi Casares ha estat el jugador més actiu de cara a gol amb dos trets en els primers 20 minuts. Siviero ha oxigenat l’atac donant entrada primer a Carlos Doncel i posteriorment a Cristian Alfonso, i el Lleida ha fet un pas endavant. De nou Noel, també de cap, ha tingut una gran ocasió que ha salvat un defensor visitant sobre la línia.Y quan tot semblava que el partit acabaria amb el resultat inicial, la sort ha tornat a somriure al Lleida en el temps afegit en una jugada de Doncel que ha culminat Nierga. Aquest resultat permet al Lleida continuar atansant-se a les posicions de play off d’ascens i amb tota seguretat provocarà la destitució del tècnic de l’Hèrcules, l’exjugador del Lleida Luis García Tevenet.