SEGRE

TENIS TAULA PLANTER

Debut europeu d'una promesa del CTT Borges

Joel Rubio, de 12 anys, ha estat convocat per representar Catalunya a Eslovàquia

Joel Rubio, de 12 anys, la jove promesa del CTT Borges.

Joel Rubio, de 12 anys, la jove promesa del CTT Borges.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joel Rubio, la jove promesa del Club Tennis Taula Borges de tan sols 12 anys, ha estat convocat per la Federació Catalana de tenis taula per representar Catalunya en un torneig internacional que es disputarà del 10 al 12 d’aquest mes a la ciutat eslovaca de Malacky. Rubio, que partirà aquest dijous juntament amb la resta de l’equip que completen cinc jugadors més, farà el seu debut internacional i es convertirà així en el primer lleidatà de la seua categoria –alevina– a participar en una competició europea en l’última dècada.

“Té molt bones condicions per arribar lluny, encara que el camí és molt llarg. No obstant, té el que és primordial per aconseguir-ho, i és que té una gran passió per aquest esport”, assegura Josep Lluís Andrade, entrenador del primer equip, coordinador del club i membre de la comissió esportiva de la Federació Catalana, entitat que anualment participa en diferents tornejos de base a l’estranger, ja que la categoria alevina no té un campionat oficial a nivell europeu. Rubio, que es troba entre els 20 millors jugadors espanyols de la categoria alevina, alterna aquesta temporada l’equip Preferent amb el de Tercera divisió.

Rubio viurà la seua primera convocatòria amb la Federació Catalana, una cosa amb què no comptava. “Em va sorprendre molt perquè no m’ho esperava. Serà la primera vegada que surti a jugar fora d’Espanya i em fa molta il·lusió. M’hi deixaré la pell”, va assegurar el jove jugador de les Borges.

D’altra banda, la directiva del DKV Borges ja ha iniciat contactes amb Marc Duran i Oriol Monzó per renovar els seus contractes per una temporada més, mentre que el futur del gal Damien Provost, que alterna l’equip lleidatà amb un altre a França, està en l’aire. El club està interessat que continuï, però si ascendeix amb el seu equip francès a Segona divisió –actualment és líder–, no podria alternar els dos clubs.

tracking