SEGRE

"Podré dir: jo hi vaig ser"

La Federació de Penyes Lleida Sud ja va rebre dijous peticions per a la final de Cardiff en ple clima d’eufòria || Jonatan Peregrina, de Som Un Sentiment, va complir la promesa de rapar-se el cap

Jonatana Peregrina, de Som Un Sentiment, va complir la promesa de rapar-se el cap.

Celebració a Lleida de la remuntada històrica del Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per als aficionats lleidatans del Barça ahir era un dia per mantenir l’eufòria, explicar amb orgull que dimecres van veure al mateix Camp Nou la remuntada històrica davant del PSG o per complir les promeses fetes abans del partit. L’eufòria va portar més d’un culer a intentar reservar ja la seua plaça per a la final de la Champions que es jugarà a Cardiff el 3 de juny. I un dels que van complir la seua promesa va ser Jonathan Peregrina, que va assegurar que es raparia el cap si el Barça es classificava per als quarts de final.

Òscar Mauri va ser un dels lleidatans que van veure el partit a l’estadi, juntament amb altres integrants de la penya Ciutat de Lleida. “Jo ja havia vist al Camp Nou altres gestes, la remuntada davant de l’At. Madrid, la xilena de Rivaldo o la segona Lliga guanyada amb la victòria del Tenerife. Però allò de dimecres no es pot descriure amb paraules. I jo sempre podré dir que vaig ser allà. Només ho podem dir 96.000 persones”, explica.

Dani Rovira el va veure a la seu de la penya que presideix, Som Un Sentiment, que va viure una de les seues grans nits. “Teníem l’esperança que era possible. Es palpava. Vam treure la Moreneta, els ciris... I al final la gent plorava. Va ser increïble. Era com si haguéssim guanyat un títol.” Tal va ser l’eufòria, que la nit es va fer llarga. “Va començar a venir gent. Fins i tot van venir socis de la penya que havien anat al Camp Nou i quan van arribar encara hi havia gent a dins celebrant-ho.” Afegeix que “hi va haver una mica de davallada amb el 3-1, però amb el 4-1 ho veia possible. I després del cinquè gol estava convençut que hi hauria un altre iniestazo. Va ser una nit històrica”.

Un dels socis de Som Un Sentiment, Jonatan Peregrina, havia promès que es raparia el cap si el Barça passava. “Ho vaig dir una mica amb la boca petita, però sí, ho vaig dir. I quan vam marcar el 5-1 els companys m’ho van començar a recordar. I sí, vaig complir, allà mateix em vaig fer una tallada a l’estil Prodigy (una doble cresta), però avui – per ahir–, m’he rapat tot el cap”, explica aquest seguidor de 34 anys que no descarta una nova promesa si el Barça arriba a la final. Òscar Mauri explica que hi va haver seguidors que van sortir de l’estadi abans del final.

“Nosaltres no, ens vam quedar i vam encertar.” Un dels que van sortir va ser Lluís Pérez, de la penya de Maials i coordinador de la Federació de Penyes Lleida Sud. “Vaig arribar amb el temps just i vaig deixar el cotxe en un pàrquing que tancava a les 23.00. Així que me’n vaig anar abans del final i la remuntada la vaig seguir per la ràdio en plena Diagonal.” Pérez va explicar que ahir mateix ja van ser alguns “els aficionats que m’han preguntat preus per reservar plaça per a la final de Cardiff”.

tracking