EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer escombra el cuer

Els locals van passar per sobre del Morell amb gols de Mikel, Pau, Massana, Carlos, Putxi i un ‘hat-trick’ de Genís || Els homes de Jordi Cortés segueixen segons, a un punt del Santboià

El jugador local Sergi protegeix la pilota davant la pressió d’un jugador visitant, en el partit disputat entre el Balaguer i el Morell.

El CF Balaguer va superar sense problemes el cuer del grup II de Primera Catalana, el CD Morell, que va demostrar davant dels homes dirigits per Jordi Cortés el perquè de la seua actual situació a la taula.

El domini del Balaguer va ser clar des del xiulet inicial del col·legiat, Mas López, fins al final de l’encontre. Genís ja va donar el primer avís del partit amb un córner al minut 12, que va ser rebutjat pel pal quan el públic local ja cantava el primer gol. Tan sols tres minuts més tard, el mateix Genís va posar una precisa passada a l’àrea petita visitant que Mikel no va perdonar, que va inaugurar així el marcador (1-0, 15’). Malgrat el domini aclaparador del Balaguer, al conjunt local li va costar més del que es preveia inicialment trenar jugades clares d’atac als metres finals i no va ser fins a l’últim sospir del primer temps quan Pau va poder aprofitar un rebuig defensiu per anotar el 2-0.

A la segona part, el Balaguer va saltar al camp decidit a controlar tant el joc com el marcador i, al minut 49, Massana va marcar el tercer gol local després de dos xuts consecutius al travesser de Galceran i Asier. Al minut 60, una passada de Galcerán sobre Genís va suposar el 4-0. En ple festival de gols del conjunt local, Mikel va fer una bona passada a Asier, que va encarar el seu defensor i va cedir a Genís en últim moment perquè fes el cinquè gol del Balaguer i el segon al seu compte particular.

Al minut 77, Carlos va marcar un gran gol de falta directa davant del qual el porter visitant Escrichs no va poder fer res i, al cap de quatre minuts, Genís va firmar un hat-trick per fer pujar la setena diana de la tarda a l’electrònic. Ja a l’últim minut del duel, el local Putxi, que havia entrat en substitució de Sergi al minut 46, va voler afegir-se a la festa marcant el definitiu 8-0.

Amb aquest resultat, el Balaguer es manté segon a un sol punt del líder, el Santboià. En la pròxima jornada, els homes de Jordi Cortés visitaran el camp de l’UD Vista Alegre.

“S’ha de treballar per tenir totes les opcions” L’entrenador local, Jordi Cortés, es va mostrar satisfet pel partit i per haver sumat tres nous punts, que mantenen el Balaguer a la segona posició de la taula, a un sol punt del Santboià, que també va golejar a casa el Suburenc (5-0). El tècnic del Balaguer va tenir paraules de comprensió per la situació que travessa el Morell i ho va comparar amb l’etapa del seu equip en la qual va descendir de Tercera Divisió la temporada 2012-2013. “Són situacions complicades i difícils i cal posar-se a la seua pell per saber el que estan passant”. Finalment, Jordi Cortés es va mostrar optimista de cara a la recta final del campionat: “Som tres o quatre equips els que som allà i hem de treballar partit a partit per tenir totes les opcions al final.”