SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Ossos per a Barça i Reial

Els blaugranes s’enfrontaran a la Juve de Dani Alves, en la reedició de la final del 2015, i el Madrid, al Bayern del seu extècnic Ancelotti || Atlètic-Leicester i Dortmund-Mònaco, els altres xocs

Els directius de Juventus (Pavel Nedved) i Barça (Jordi Mestre).

Els directius de Juventus (Pavel Nedved) i Barça (Jordi Mestre).

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions va oferir ahir un duel entre el Barça i la Juventus de Dani Alves, del qual podrà acomiadar-se l’afició i homenatjar-lo en la tornada al Camp Nou, i un altre clàssic europeu, un Bayern-Reial Madrid, amb la tornada al Bernabéu. L’Atlètic es va emportar la ganga del sorteig, el Leicester, amb la tornada a Anglaterra. L’apassionant (per igualat) Dortmund-Mònaco completa el quadre. Els partits es jugaran entre dos setmanes, les anades l’11 i 12 d’abril i les tornades, el 18 i 19 del mateix mes.

Tant el Juventus-Barça com el Bayern Munic-Reial Madrid són dos eliminatòries amb molts comptes pendents. Sense anar més lluny, el primer suposa la reedició de la final de la Champions del 2015, en la qual el Barça va conquerir el cinquè títol a Berlín i va posar el colofó al seu segon triplet. Serà, a més, la primera vegada que Luis Suárez és davant Chiellini des de la mossegada a l’espatlla al Mundial del Brasil, que li va costar una sanció de quatre mesos. El defensa italià es va perdre la final del 2015 per lesió.

Els de Luis Enrique jugaran l’anada a Torí l’11 d’abril i la tornada al Camp Nou el 19 del mateix mes

El conjunt que dirigeix Massimo Allegri, intractable a la Sèrie A, continua amb el seu creixement a Europa i, després de l’experiència de fa dos temporades, vol assaltar d’una vegada per sempre la competició continental. Higuaín, Dybala i Buffon són els principals exponents d’un equip competitiu fins al límit.

El duel entre Bayern de Munic i Reial Madrid també serà un xoc de trens. El vigent campió, criticat per la seua fortuna fins ara en el sorteig, té l’oportunitat de desmentir els seus detractors en una eliminatòria davant d’un dels gegants d’Europa. Amb els deures pràcticament fets a la Bundesliga, el Bayern d’Ancelotti arriba llançat a aquesta eliminatòria i vol venjar-se de la humiliació en el seu últim enfrontament amb els blancs en semifinals del 2014, amb Pep Guardiola a la banqueta.

La ronda de quarts començarà el dimarts 11 d’abril, amb els partits d’anada Juventus-Barça i Borussia Dortmund-Mònaco. El dimecres 12 es disputaran el Bayern Munic-Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid-Leicester City. La tornada de les eliminatòries tindrà lloc una setmana després. El dimarts serà el torn per al Reial Madrid i l’Atlètic i el dimecres entrarà en escena el Barça per buscar una plaça a les semifinals. Jugar en dimecres suposarà que el Barça tindrà un dia menys de descans que els madridistes per disputar el clàssic del Bernabéu i ja va advertir que no vol jugar el dissabte.

tracking