Futbol

El Lleida cau en Son Malferit

En perd 2-1 en el camp de l’At. Balears i veu frenada la seua bona ratxa a la Lliga

El Lleida ha vist frenada la seua bona ratxa a la Lliga després de perdre’n 2-1 en Son Malferit, el camp de l’At. Balears, i s’allunya de la zona del play off d’ascens. Tots els gols s’han marcat en els últims deu minuts del partit.

L’equip de Gustavo Siviero arribava al camp d’un rival directe després d’haver encadenat 3 victòries, però no ha pogut mantenir la seua bona línia i ha patit la seua segona derrota en els últims 12 partits en un partit en el qual l’equip local, que es jugava el seu últim tren per al play off, ha tingut les millors ocasions de gol.

El Lleida s’ha vist superat en els últims minuts, quan ja acariciava un punt com a mal menor que, el menys, li hauria permès mantenir la seua bona línia. L’At.Balears ha marcat l’1-0 en el minut 80, després d’un rematada de Becchio que ha sorprès Álvaro Campos.

El gol ha fet mal al Lleida, que tot just tres minuts més tard ha rebut el 2-0, també obra de Becchio (83). Un minut més tard ha arribat el 2-1, en una acció en la que el local David Prieto ha marcat a pròpia porta. Aquest tant ha tornat a posar en el partit els lleidatans, que han intentat en la recta final aconseguir un gol que els permetés salvar un punt, però no ha estat possible.

El Lleida tornarà a jugar en el Camp d’Esports el pròxim cap de setmana, en un partit en el qual rebrà el Mallorca B.