SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El ‘play-off’ passa per ses Illes

La plantilla del Lleida, ahir a l’aeroport del Prat.

La plantilla del Lleida, ahir a l’aeroport del Prat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida visita avui l’At. Balears (12.00) amb l’objectiu de mantenir l’excel·lent ratxa que encadena en aquesta segona volta i que l’ha convertit en aspirant a la zona de play-off. L’equip de Gustavo Siviero ha guanyat els tres últims partits i les seues xifres en aquesta segona volta són les segones millors de tota la història.

Set victòries i dos empats en 10 partits, una cosa únicament superada per les 8 victòries i un empat de la temporada 1949-50, que va finalitzar amb el primer ascens a Primera divisió. Però les opcions de play-off passen, malgrat aquesta excel·lent ratxa, per guanyar avui a Son Malferit, ja que una derrota suposaria un fre en un moment decisiu.

El Lleida arranca la jornada sisè, amb 44 punts, però el seu rival és novè, amb 41, només tres menys. Un triomf del Lleida li permetria, a banda de sumar tres valuosíssims punts, eliminar un rival directe. En canvi, una derrota seria un seriós contratemps, perquè l’igualaria a la taula amb l’At. Balears i la distància amb la zona de play-off podria incrementar-se.

Conscient que el partit del Lleida és l’últim tren per al play-off, l’At. Balears ha canviat d’entrenador aquesta setmana. Dimecres va destituir Christian Ziege i el nou tècnic, José Joaquín Moreno Josico, debutarà avui davant dels lleidatans.

Gustavo Siviero, extècnic de l’At. Balears, afronta el partit amb importants baixes. Els jugadors Andriu, central titular, es perd el partit per sanció, igual que Javi Casares, el pitxitxi del Lleida, amb 6 gols i un dels atacants que creen més perill. També continua sent baixa per lesió Quintillà.

Tres de les sis últimes visites, úniques victòries del LleidaEl camp de l’At. Balears ha estat tradicionalment poc propici per al Lleida al llarg de la història. I això que és un dels seus rivals més antics, ja que el primer enfrontament va ser la temporada 43-44, amb un 2-0 per a l’equip balear. Són 15 visites, amb tres victòries per al Lleida, tres empats i nou triomfs locals. Tanmateix, les tres victòries són recents, ja que s’han produït en les sis últimes visites. La primera, el 0-3 en la 2008-09; un 0-1 en la 2011-12, i el 0-6 de la passada 2015-16.

tracking