El Castelldans s’emporta el duel davant el Bell-lloc

Un jugador del Castelldans intenta passar entre dos jugadors del Bell-lloc.

Castelldans i Bell-lloc van protagonitzar un partit amb molta intensitat en el qual els visitants es van endur la victòria. El partit va començar amb molt encert per part dels dos equips, amb un gol visitant de Gaya en el primer minut i l’empat local de Roca en el tercer (1-1, 3’). Masip posaria el Castelldans a dalt en el marcador abans d’arribar al descans (1-2, 21’).

Des d’aquest gol, el partit va augmentar en ritme i intensitat i es va arribar al descans amb aquest marcador.

A la segona meitat, el matx va canviar de dinàmica i es va començar a interrompre el joc. El Castelldans va patir l’expulsió de Benaisaten per doble amonestació, però va saber aguantar el resultat del matx jugant amb un menys.

Amb aquesta victòria, el Castelldans suma 26 punts i és cinquè a la classificació, empatat a punts amb el Massalcoreig, quart classificat. El Bell-lloc, per la seua part, segueix cuer amb tan sols cinc punts i una victòria en el seu haver, a dos punts del Montoliu.