SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges encaixa a la pista del Cartagena la tercera derrota

Marc Duran, en un dels partits que va disputar ahir.

Marc Duran, en un dels partits que va disputar ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DKV Borges va patir ahir, a la pista del líder UCAM Cartagena, la tercera derrota de la temporada a la Superdivisió masculina del tenis taula, al perdre per 4-1, cosa que el deixa pràcticament sense opcions de lluitar pel títol.

L’UCAM Cartagena es manté al capdavant de la classificació, invicte, amb un balanç de catorze victòries, un empat i cap derrota, mentre que aquest resultat deixa els lleidatans quarts, amb un balanç d’onze victòries, tres empats i tres derrotes, el mateix que presenta l’Arteal Santiago, que és tercer, mentre que el segon classificat, el CajaSur Priego, el té de 13-2-2.

El primer punt per a al Cartagena el va sumar Paul Drinkhall, que va superar per 3-0 Damien Provost, amb parcials d’11-3, 11-5 i 14-12. El líder de la Lliga va sumar també el 2-0 gràcies a la victòria de Ghosh Soumyajit sobre Oriol Monzó per 3-1, amb parcials de 8-11, 11-2, 11-6 i 11-5.

L’únic punt per a l’equip de les Garrigues el va aconseguir Marc Duran, que va derrotar per 1-3 Jesús Cantero, per col·locar parcialment un 2-1 en el marcador. Els parcials van ser en aquest cas de 10-12, 11-9, 5-11 i 5-11 per al jugador de l’equip lleidatà.

Però en els dos següents punts el Cartagena ja no va cedir. Soumyajit va vèncer 3-2 Provost i Drinkhall ho va fer 3-0 davant de Marc Duran.

tracking