MOTOCICLISME MOTOCRÒS

Nil Arcarons venç amb autoritat enel Català de Ponts

El podi de la categoria MXElit de la prova de Ponts.

Nil Arcarons no va donar cap opció i es va anotar la victòria a la 66a edició del Motocròs de Ponts, prova inaugural del Campionat de Catalunya de l’especialitat, que es va disputar ahir al circuit El Bosquet, amb la participació de prop d’un centenar de pilots. El pilot barceloní del Moto Club Segre, entitat organitzadora de la prova, va guanyar les dos mànegues disputades de la categoria MXElit, al davant de Sergio Castro, que va guanyar el segon parcial i va ser tercer en el primer, i Pau Doyate, que va firmar un tercer i cinquè llocs per completar el podi.

En la categoria MX1, el triomf va recaure en Elisson Medeiros, també del Moto Club Segre i que, com Arcarons, va firmar un doblet per superar Xavier Ferrer i Lluís Cabezas, tots del club amfitrió. En la categoria MX2 es va imposar Simeó Ubach, al davant d’Oriol Casas, mentre que Néstor Cardona va dominar la categoria en MX3; Gerard Mas, en MX4, i Narcís Sánchez, finalment, en MX5.