Victòria psicològica del Lleida B

Dos gols en moments clau donen el triomf als d’Ismael Mariani || Bona actuació del porter Joan Marc

El Lleida B va aconseguir els seus gols en moments decisius i va acabar guanyant el partit.

Dos gols en dos moments clau, a l’inici del xoc i just abans del descans, van donar al Lleida B un gran triomf. Els pupils d’Ismael Mariani van disputar un partit tremendament seriós, amb un marcat rigor defensiu, i van saber mantenir l’avantatge davant d’un Vila-seca avivat i amb arribada que ho va intentar fins al final. Tot just iniciar-se el partit, una centrada des de la banda cap a l’àrea gran la va convertir Huertas en el 0-1, amb una rematada acrobàtica i poc ortodoxa però eficaç. El filial blau es va posar davant, però va ser el Vila-seca qui va dominar intensament els 25 minuts següents. En aquell període, els locals van tenir diverses ocasions clares seguides davant d’un Lleida B que les va veure venir i que va passar per moltes dificultats davant de l’empenta local. Així, Cristian va enviar la pilota al pal. Posteriorment, Uri Benito va rematar alt. I Sardà, en una altra arribada molt clara, va enviar el seu xut a la base del pal, on va rebotar i Joan Marc va acabar aturant. Malgrat tot, el que va acabar marcant de nou va ser el conjunt d’Ismael Mariani, amb una rematada de Peco just al tall del descans que va significar un altre cop psicològic i el 0-2.

A la segona part, el Vila-seca va augmentar la pressió i el partit es va obrir en un període d’alternatives i arribades amb cert perill. El Lleida B, amb una defensa ben ordenada, intentava sortir a la contra, però els nervis no li permetien trenar bé ni sortir des de darrere jugant. Amb tot, tot just arrancar la segona part, el col·legiat va invalidar un tercer gol per fora de joc de Martínez. La més clara dels locals va arribar en el 75, en un xut de Sabaté des de la frontal que Joan Marc va treure com va poder, de la mateixa forma que un altre cacau amb la dreta de Valerio, que també va vorejar el gol. Els locals ho van intentar una vegada i una altra amb diverses centrades per la banda de Cuéllar, però gairebé mai hi havia rematador. Ja en l’afegit, un llançament de falta des de la frontal i un córner servit ràpid també van generar perill.

El Lleida B no va gestionar amb prou tranquil·litat l’avantatge, però amb prou feines va patir per mantenir-la davant de la falta d’eficàcia del Vila-seca als metres finals, en un xoc travat i tens, i amb un fluix arbitratge que va generar nervis als equips i que va ser molt protestat pels locals.