SEGRE

FUTBOL

Multitudinària baralla entre pares en un partit infantil

A Mallorca, i almenys tres progenitors han interposat denúncia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un partit que disputaven els equips de futbol mallorquins Alaró i Collerenc, en la categoria infantil, es va haver de suspendre diumenge després que s’iniciés una multitudinària baralla entre pares dels dos equips.

Durant l’encontre, que es disputava al camp municipal d’Alaró, diversos pares van començar a increpar-se i pegar-se davant de la mirada dels nens que jugaven el partit i de la resta d’assistents que es trobaven a les grades.

La Federació balear va criticar la “vergonyosa actitud” dels pares i el mal fet “als seus fills i al futbol”

La violenta baralla va ser gravada en vídeo per una de les persones que presenciaven el partit i les imatges, que es van fer virals, revelen accions d’una violència extrema, amb puntades de peu, cops de puny i insults, mentre una de les mares crida, desesperada, que “si us plau” cessin les agressions perquè “hi ha nens presents”. Precisament, des de les grades alguns aficionats i familiars demanaven als implicats que paressin ja la “vergonyosa” situació. Alguns dels pares que van intervenir en la baralla van ser atesos al patir ferides de caràcter lleu.

La Guàrdia Civil havia rebut ahir tres denúncies per part de tres pares, al·legant un delicte de lesions arran de la multitudinària baralla. La Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca va expressar a través d’una nota el seu rebuig i condemna dels fets.

El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Miquel Bestard, va censurar amb duresa la baralla multitudinària. “Aquesta gent no té dret a estar en un recinte esportiu; li han fet un mal enorme a la comunitat, als seus fills i al futbol.”

“Davant la vergonyosa actitud d’un grup d’espectadors del partit Alaró-Collerenc d’infantils de diumenge passat, la FFIB vol apel·lar de nou als clubs perquè col·laborin activament a eradicar qualsevol tipus de violència, dins i fora dels camps de futbol”, deia la nota de la Federació.

D’altra banda, la Guàrdia Civil va detenir diumenge diverses persones, per l’atac que va patir a la localitat gallega de Ribadeo l’autobús que desplaçava el filial del Lugo, després del duel que va disputar amb el mateix Ribadeo corresponent a la Preferent gallega. Els detinguts han estat imputats per un suposat delicte de danys i amenaces, perquè a més van trencar la lluna de l’autobús.

Un moment de la vergonyosa baralla entre pares.

Un moment de la vergonyosa baralla entre pares.

tracking