SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Unzué diu que vol continuar entrenant la pròxima temporada

El Madrid-Barcelona es jugarà el 23 d’abril

Sergio Ramos, ahir a la concentració de la Selecció.

Sergio Ramos, ahir a la concentració de la Selecció.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon entrenador del FC Barcelona, Juan Carlos Unzué, va dir ahir que no té intenció de tenir més temps per entrenar-se amb bicicleta la temporada vinent, donant a entendre que el seu objectiu no és descansar o apartar-se del futbol, sinó ser entrenador. El navarrès és un dels candidats per substituir Luis Enrique, uns rumors que va alimentar ahir amb una misteriosa frase a Rac1: “Espero no tenir temps l’any que ve per a la bici. El moment per descansar i desconnectar ja arribarà.”

Sobre aquesta qüestió, el portaveu del club, Josep Vives, va dir que “és un magnífic professional, una persona fantàstica i està immers en la feina. Estem encantats amb ell”. Unzué va assistir a la primera etapa de la Volta a Catalunya per seguir-la al cotxe del seu germà, Eusebio Unzué, director de l’equip Movistar.

D’altra banda, LaLiga va comunicar ahir que el clàssic entre el Reial Madrid i el Barcelona es jugarà el 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi, a les 20.45. El clàssic serà un dels nou partits que el Barça haurà de jugar en un mes d’abril. A la Lliga, a més del Madrid, s’enfrontarà a Granada, Sevilla, Màlaga, Reial Societat, Osasuna i Espanyol, a més del doble duel de Champions amb la Juventus.

tracking