SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Les seleccions buiden el Barça

El vestidor blaugrana perd quinze jugadors pels diferents compromisos internacionals || Jordi Alba confessa el seu malestar per la falta de minuts i el Manchester United el tempta

Un moment de l’entrenament de la selecció espanyola, ahir a Las Rozas.

Un moment de l’entrenament de la selecció espanyola, ahir a Las Rozas.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestidor del FC Barcelona ha quedat gairebé buit aquests dies pels compromisos internacionals del denominat virus FIFA. Quinze jugadors del primer equip s’han incorporat a les seues respectives seleccions, amb la qual cosa Luis Enrique no tornarà a tenir la totalitat de la plantilla a la seua disposició fins a la setmana vinent. Concentrats amb la selecció d’Espanya a Las Rozas hi ha Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Jordi Alba i Sergio Busquets. L’equip de Julen Lopetegui juga aquest divendres un partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018 contra Israel, a Gijón, mentre que el dimarts dia 28, a París, jugarà un amistós davant de França. Amb la Sub-21 d’Albert Celades hi ha Denis Suárez. L’equip juga demà davant de Dinamarca i dilluns contra Itàlia. Els dos partits són amistosos. Amb l’Argentina hi ha Messi i Mascherano. L’equip albiceleste, que pateix per classificar-se per al Mundial, juga aquest divendres davant de Xile i dimarts ho fa a Bolívia. Suárez es perdrà, per sanció, el duel amb Neymar a l’Uruguai-Brasil de divendres, però sí que jugarà davant del Perú divendres. Neymar té doble duel, el ja citat amb l’Uruguai i, el dimecres dia 29, davant de Paraguai. Ter Stegen juga amb Alemanya, Cillessen amb Holanda, Umtiti amb França, André Gomes amb Portugal, Arda Turan amb Turquia i Rakitic, amb Croàcia.

Jordi Alba, per la seua part, es va queixar ahir públicament de la seua falta de minuts al Barça: “Aquí tinc la total confiança del míster, cosa que per a mi és lloable i m’omplen de confiança els minuts que no tinc al Barcelona com potser m’agradaria tenir.” El Manchester United ja el té a la seua agenda.

tracking