SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Sis socis per a l’harmonia

El Lleida constitueix avui la taula de treball que ha de crear el règim intern del Camp d’Esports i la Grada d’Animació || Mitja dotzena d’abonats col·laboraran amb el club i les penyes

Un dels objectius de la taula és que els aficionats tornin al Camp d’Esports, com en el ‘play-off’ de la passada temporada, a la foto.

Un dels objectius de la taula és que els aficionats tornin al Camp d’Esports, com en el ‘play-off’ de la passada temporada, a la foto.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que el passat dia 4 el Lleida Esportiu i les penyes d’aficionats posessin punt final a un conflicte que va durar diversos mesos, avui es fa un pas més per a la definitiva conciliació entre les dos parts. El club posa en marxa la taula de treball que ha de crear el reglament de règim intern que regirà al Camp d’Esports, així com la Grada d’Animació. La taula, coordinada per Marta Méndez i Natàlia Flores, les mediadores que van contribuir que les dos parts solucionessin les seues diferències, comptarà amb representants del club i de les penyes, però també amb sis abonats representatius de la societat civil lleidatana, consensuats per les parts i que contribuiran a la definitiva harmonia entre club i aficionats.

Segons ha pogut saber aquest diari, els sis abonats que en principi participaran en els treballs de la taula són Oriol Verdú (psicòleg i alcalde de Vilanova de la Barca), Xavier Batalla (empresari), Pere Roqué (sindicalista agrari), Xavi Pérez (president de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol), Marc Cerón (empresari) i Ricard Borràs (empresari).

La Grada d’Animació, com el règim intern, són obligatoris per jugar en el futbol professional

El president del Lleida, Albert Esteve, va destacar que “no es tracta d’una taula tancada, ja que pot incorporar-s’hi més gent” i va considerar “molt important” la tasca que ha de desenvolupar. Esteve participarà en la reunió constitutiva d’avui, encara que en les posteriors hi haurà dos representants del club, un d’ells de l’àrea jurídica. També hi seran representats les penyes És Un Sentiment i Rudes, així com l’Associació Amics del Lleida. Cada una pot aportar dos persones a la taula de treball.

Esteve recorda que la Grada d’Animació i el reglament de règim intern són “imprescindibles” de cara al futur, ja que “és una exigència del futbol professional. Si un dia pugem a Segona A ens ho exigiran i per això és important que ho tinguem”. El president va recordar la importància que les penyes i els socis participin en les decisions sobre tots dos punts. “El club aplicarà el que es decideixi a la taula de treball.”

El règim intern regularà els drets i obligacions dels assistents al Camp d’Esports així com les possibles sancions.

La plantilla del Club Esportiu la Fuliola i Boldú, que milita a Quarta Territorial, ha escrit una carta en la qual denuncia haver rebut “desqualificacions, insults i amenaces” per part d’“una majoria del públic” durant el partit que va disputar diumenge a Torregrossa (3-2), que va ascendir a Tercera.

“Som un grup de setze jugadors que defensem amb orgull la samarreta de la CE la Fuliola i Boldú”, expliquen a la seua carta. “Juguem cada cap de setmana per passar una bona estona. Al nostre equip tenim electricistes, lampistes, mestres, estudiants, obrers... però per damunt de tot persones que estimen el futbol i respectem els rivals en cada partit.”

Després de felicitar el Torregrossa pel seu ascens, recorden que “com cada jornada sortim amb l’equip rival i l’àrbitre i junts despleguem la bandera del respecte. Però aquesta paraula, respecte, va brillar per la seua absència durant tot el partit”. Asseguren a la seua carta que només l’entrenador local “va venir a disculpar-se al vestidor pel tracte que havíem rebut” i afegeixen que “durant tot el partit ens vam sentir humiliats pel públic i indefensos davant del col·legiat”. Expliquen que van rebre 14 amonestacions i 4 expulsions. Guanyaven 0-2 i el Torregrossa va remuntar en els minuts finals del partit.

El Lleida envia a l’RFEF el certificat de la lesió de MiaEl Lleida enviarà avui a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) el certificat de la Mutualitat de Futbolistes Espanyols, que confirma que Mia Guasch pateix una lesió de llarga durada i, per tant, el club pot acollir-se al reglament que permet fer fitxatges per suplir la baixa d’un futbolista.

tracking