SEGRE

FUTBOL MUNDIAL

Espanya s’enfronta avui a Israel sota un enorme desplegament de seguretat

La selecció espanyola es va exercitar ahir a l’estadi d’El Molinón.

La selecció espanyola es va exercitar ahir a l’estadi d’El Molinón.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de futbol reprèn avui la fase de classificació per al Mundial de Rússia el 2018 amb un duel a El Molinón (20.45, La1) davant d’un rival directe com Israel, que rep dins d’un ambient tens i que necessita derrotar per anar deixant el bitllet directe en un mà a mà amb Itàlia. El xoc ha estat designat d’alt risc i tant les autoritats espanyoles com les israelianes han disposat grans mesures de seguretat per a una visita davant de la qual algunes de les forces polítiques de la ciutat asturiana han mostrat el seu rebuig pel no-respecte d’aquest país dels drets humans dels palestins.

Dos hores abans està convocada una manifestació organitzada per quinze entitats, que sota el lema “Targeta Roja a Israel” recorrerà els carrers de Gijón en protesta contra Israel i a favor del poble palestí.

El partit, declarat d’alt risc, ha mobilitzat agents de la Unitat de Subsòl de la Prefectura Nacional, la Unitat Canina, la Guàrdia Civil, la Brigada d’Informació, la Unitat de Prevenció i Reacció, la Unitat d’Intervenció Policial, la Policia Nacional i fins i tot agents del Mossad.

D’altra banda, la selecció sub-21 va guanyar ahir a Dinamarca (3-1) en un amistós en el qual va marcar el blaugrana Denis Suárez.

tracking