SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Multa per la invasió de camp

De la UEFA al Barça de 19.000 € pels aficionats que van saltar a la gespa després del gol de Sergi Roberto contra el PSG || Considera “una broma” pensar en alguna manipulació durant els sortejos

Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell se saluden després del funeral de Montal a Barcelona.

Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell se saluden després del funeral de Montal a Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UEFA va decidir multar ahir el FC Barcelona amb 19.000 euros per la invasió de camp per part d’aficionats durant el partit de tornada de vuitens de la Lliga de Campions davant del PSG. La UEFA va confirmar la resolució de l’expedient obert al club blaugrana el dia 10, en aplicació de l’article 16 (2) del seu reglament disciplinari, per l’entrada d’espectadors al terreny de joc, i també per conducta impròpia de l’equip –cinc grogues o més–, d’acord amb l’article 15 (4). Piqué, Busquets, Rakitic, Neymar i Suárez van ser amonestats per l’àrbitre Autekin. El partit, jugat el dia 8 al Camp Nou, es va saldar amb victòria del Barça per 6-1, amb tres gols en els minuts finals que li van permetre remuntar l’eliminatòria, després del 4-0 que va encaixar en l’anada a París, i accedir als quarts de final, en els quals s’enfrontarà a la Juventus.

A més de la multa al Barça, la UEFA va sancionar el Nàpols, per incidents en el seu enfrontament amb el Madrid, i el Rostov rus i el Saint-Étienne per incidents en partits de l’Europa League. El club italià haurà de pagar una multa de 38.000 euros per la utilització d’un raig làser, per bloqueig d’escales, llançament d’objectes i encesa de bengales.

Al funeral van assistir Carrasco, Núñez, Gaspart, Reyna, Laporta i Rosell, a més de Bartomeu

D’altra banda, el director de competicions de la UEFA, Giorgio Marchetti, va considerar “una broma” pensar que hi pugui haver algun tipus de manipulació en els sortejos. “Amb la categoria de les persones que convidem per als sortejos mai m’atreviria a demanar a algú una cosa que no fos honesta en el sorteig. Com puc dir això a antics grans jugadors? És una broma”, va manifestar Marchetti.

L’actual directiva va estar representada pel president Josep Maria Bartomeu, a més dels vicepresidents Jordi Cardoner, Carles Vilarrubí, Jordi Mestre, el directiu Jordi Moix i el director executiu Òscar Grau.

Entre altres personalitats assistents al funeral es trobaven Santi Vila, conseller de Cultura; Gerard Figueras, secretari general de l’Esport; i Xavier Trias, regidor de l’ajuntament de Barcelona. L’Espanyol va estar representat en la cerimònia per mitjà del conseller delegat, Ramon Robert, així com per l’exjugador Rafa Marañón.

El club blaugrana habilitarà avui a la tribuna principal del Camp Nou un espai en memòria de l’expresident Montal, que estarà obert de 10.00 a 19.00.

tracking