SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Ens hem castigat nosaltres mateixos”

Comenge lamenta els errors comesos en el tir || “Han aparegut els seus homes de qualitat”

Marc Rubín de Celis fa una penetració davant de la presència de Jason Cain i el seu company Mbaye.

Marc Rubín de Celis fa una penetració davant de la presència de Jason Cain i el seu company Mbaye.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, va admetre que la derrota davant del Marín era merescuda i va lamentar els errors comesos en atac, que van acabar condemnant l’equip. “Ens hem castigat nosaltres mateixos perquè hem fallat tirs en situacions en les quals habitualment tenim millors percentatges. Cada vegada hem estat més obstinats en atac i veient el cèrcol cada cop més petit”, va valorar. “Felicito el Marín perquè ha estat el just vencedor del partit”, va admetre el tècnic lleidatà.

En la seua valoració del partit va explicar que “ells s’han trobat a gust des del principi. El primer parcial ja ha caigut del seu costat. Han fet un partit molt complet en el qual han aparegut els seus homes de qualitat”, va afegir. “Nosaltres ens hem hagut d’anar adaptant i ens han anat fent fora de la pista”, va reconèixer. “El partit s’ha decidit en els tres o quatre últims minuts, en què ells han estat més inspirats.”

Com a causa de la derrota va assenyalar que “s’han ajuntat dos factors, que els seus jugadors de qualitat, Derksen i Cain, ho han demostrat avui i que nosaltres no hem tingut en atac l’encert d’altres dies. Hem fallat tirs en situacions fàcils que altres dies ens entren. Hem atacat malament”. Va admetre també que, fins i tot quan van ser al davant, amb el màxim avantatge de 8 punts, “mai he tingut la sensació que trencaríem el partit. En canvi, sí que he pensat que ells podien fer-ho en diverses ocasions”.

Va admetre també que la derrota complica les opcions de jugar el play-off. “Ara toca anar a casa, analitzar el que ha passat en el partit, el que hem fet malament i descansar per començar demà una altra vegada.”

tracking